Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

*Zoals jullie wellicht weten is Robert Rodriguez bezig met een tv-serie rondom From Dusk Till Dawn en nu is de eerste trailer opgedoken. Het is ehter wel even wennen met andere acteurs in de rollen van de gebroeders Gecko:

* Backtrack wordt omschreven als een pyschologische thriller en gaat over een psychiater die erachter komt dat zijn patienten de geesten zijn van mensen die vijfentwintig jaar geleden zijn overleden. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Adrien Brody, Sam Neill, Bruce Spence, Robin McLeavy, Jenni Baird en Lisa Phillips. De regie is in handen van Michael Petroni, die eerder verantwoordelijk was voor de scripts van o.a. The Rite en Queen Of The Damned

* Vanaf 28 januari is de Call Of Duty: Ghost Recon DCL Onslaught verkrijgbaar voor Xbox One en Xbox 360 (en later in het jaar ook voor de PS4). Deze bestaat o.a. uit 4 nieuwe maps, waarvan “Fog” ons de meest interessante lijkt…. Je kunt dan namelijk spelen als Michael Myers, inclusief het bekende Halloween theme!

* De remake/reboot van Poltergeist heeft een Amerikaanse releasedatum gekregen van 13 februari 2015. De film wordt geregisseerd door Gil Kenan en geproduceerd door Sam Raimi en Robert Tapert.

* De trailer voor Almost Human van regisseur Joe Bego is nu online. De low budget film krijgt een zeer kleine bioscooprelease in de V.S. en zal daar op VOD te zien zijn vanaf 21 februari. Over een eventuele Nenderlandse release is nog niet bekend.

* We hadden het er al eerder over dat er een Constantine serie in ontwikkeling was bij NBC, maar nu kunnen we melden dat de zender daadwerkelik geld neerlegt voor een pilot-aflevering. De pilot is geschreven door David S. Goyer (Man Of Steel) en Daniel Cerone (The Mentalist). Over cast en crew is nog niets bekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter