Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Poltergeist remake heeft er weer wat castleden bij gekregen. Saxon Sharbino zal de 16-jarige Kendra Bowen gaan spelen. Daarnaast zal Jane Adams een paranormale psychologe spelen die de familie moet helpen met hun paranormale problemen.
Gil Kenan zal de door Sam Raimi en Rob Tapert geproduceerde film gaan regisseren.

Gregory Plotkin mag van Paranormal Activity 5 zijn regiedebuut gaan maken. Hij is officieel bekendgemaakt als de regisseur van de vijfde film uit de succesvolle serie. Momenteel zijn Jason Pagan en Andrew Deutschman bezig aan het verhaal en de productie is in handen van Jason Blum en Orin Peli.

Jason Blum heeft ook zijn eigen productiebedrijf Blumhouse Pictures. Onder die banier is hij bezig met het opzetten van een potentiële nieuwe franchise.
De eerste Incarnate film zal door Brad Peyton geregisseerd worden en vertelt het verhaal over een exorcist die geconfronteerd word met een demon uit het verleden die zich in een 9-jarige jongen genesteld heeft.
Aaron Eckhart (I, Frankenstein) is als eerste aan de cast toegevoegd en Rosario Dawson zal dit team misschien nog komen versterken.

Filmax International heeft bekend gemaakt dat de nieuwe zombie film Retornados, oftewel The Returned 15 november in Spanje in de bioscopen verschijnt. De film gaat over een vrouw die op een afdeling in het ziekenhuis werkt die mensen helpt die geïnfecteerd zijn geraakt door een virus waardoor ze in zombies veranderden. Bekijk hieronder de trailer.

Paramount Pictures heeft Christopher Landon gestrikt als regisseur van Boy Scouts Vs. Zombies. Dit moet hij begin volgend jaar gaan doen na de release van zijn Paranormal Activity: The Marked Ones. Landon was al eerder aan de franchise verbonden en schreef deel 3 en 4 en hielp met het schrijven van deel 2 uit de serie. Boy Scouts Vs. Zombies moet meer een film in de stijl van Goonies worden.

Kevin Smith (o.a. Clerks) gaat een film maken waarin een “Dr. Frankenstein” een man in een walrus veranderd. Tusk moet zijn persoonlijke homage aan The Human Centipede worden. Justin Long (Jeepers Creepers, zie foto) zal volgens Smith de Frankenstein gaan spelen.

Voor zij die nieuwsgierig zijn naar The Evil Within, de nieuwe horror game van Shinji Mikami, is er nu een 12 minuten durende gameplay video uitgebracht. De game zal waarschijnlijk voor zowel de huidige als de next gen consoles uitkomen, het is alleen nog niet bekend wanneer dit precies zal zijn.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter