Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– We zijn weer iets wijzer wat betreft de remake van The Evil Dead dankzij het officiele persbericht! Men heeft Diablo Cody ingehuurd om het nieuwe script, dat geschreven is door de bevestigde regisseur Fede Alvarez, hier en daar te “op te poetsen”. Zoals verwacht zal de film geproduceerd worden door Sam Raimi, Robert Tapert en Bruce Campbell. De hervertelling wordt in 2012 verwacht.
 
– De productiemaatschappij Ghosthouse Pictures heeft besloten om hun film Dibbuk Box een nieuwe titel te geven: The Possession. De film gaat over een meisje dat een oude houten doos koopt. Al snel begint het meisje zich vreemd te gedragen en komt haar vader erachter dat er een Dibbuk in zat opgesloten, een kwaadaardige entiteit. In de hoofdrollen zien we o.a. Jeffrey Dean Morgan en Krya Sedgwick. De release van de film,  geregisseerd door Ole Bornedal (The Troll Hunter) staat gepland voor begin 2012.
 
– Eric Kripke is vooral bekend als bedenker/producer van de tv-serie Supernatural. Zijn nieuwste bedenksel is Haunted, een film die hij zelf gaat regisseren voor Warner Bros. Het betreft volgens Variety een spoohuisverhaal, maar dan gezien vanuit het oogpunt van het spook. Binnenkort meer details!
 
– En weer gaat Johnny Depp een oude tv-serie afstoffen. De acteur gaat samenwerken met Disney voor een filmversie van Kolchak: The Night Stalker. Het is de bedoeling dat Depp de rol gaat spelen van journalist Carl Kolchak die een neus had voor zaken met vampieren, zombies, buitenaardse wezens en ander nachtelijk gespuis. Depp zal via zijn bedrijf Infinitum Nihil de film produceren. Disney zal binnenkort om de tafel gaan zitten met potentiële scenarioschrijvers.
 
– Eerder werd bekend dat Bill Moseley een rol zou spelen in The Texas Chainsaw Massacre 3D, nu kunnen we melden dat Alexandra Daddario (Percy Jackson) de hoofdrol gaat spelen. Ze speelt Heather, een nichtje van Leatherface. Het verhaal is vervolg op het origineel van Tobe Hooper en we zien hoe Heather vele jaren later het huis erft… Ook actrices Sue Rock (Varsity Blues) en Tania Raymonde (tv’s Lost) hebben een rol weten te bemachtigen in de door John Luessenhop (Takers) geregisseerde film. Als het goed is draait  de film vanaf 5 oktober 2012 in de Amerikaanse bioscopen.
 

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter