Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Voor de nieuwe BBC America serie The Intruders heeft men enkele bekende genrenamen bij elkaar gevoegd. Zo zal Glen Morgan (The X-Files) de hoofdschrijver en producent zijn terwijl Daniel Stamm (The Last Exorcism) en Eduardo Sanchez (The Blair Witch Project) de regie voor hun rekening zullen nemen. De serie is gebaseerd op een boek van Michael Marshall Smith en gaat over vreemde paranormal gebeurtenissen die meerdere verhaallijnen bij elkaar laten komen.

* Doordat er enkele kleine details zijn opgedoken weten we dat The Next Chapter Of The Purge (oftewel The Purge 2) geen nieuwe “home invasion” film zal worden. Deze keer zal het zich op straat afspelen waar een groep mensen van a naar b moet reizen, terwijl de “zuivering” bezig is.

* Universal Pictures heeft de rechten gekocht van het boek The Wolf’s Hour van Robert McCammon. Het boek uit 1989 gaat over een van oorsprong Russische spion die in 1944 voor de geallieerden werkt. Hij is echter ook een weerwolf… het scenario wordt geschreven door Bradley en Kevin Marcus

* Komende lente begint de productie van Weep, naar een scenario van T.J. Cimfel en David White. De film is gebasseerd op de folklore “La Llorona” (oftwel The Weeping Woman) over een vrouw die haar kinderen verdrinkt om bij haar geliefde te kunnen zijn. In een versie komt de vrouw terug om kinderen te ontvoeren/vermoorden die lijken op haar eigen klinderen, of kinderen die niet luisteren naar hun ouders. De film zal worden geproduceerd door Raphael Margules voor het onafhankelijke BoulderLight Pictures.

* Ondanks dat we in 2015 een nieuwe Friday The 13th kunnen verwachten is men achter de schermen nog bezig met verschillende ideeën. Producent Brad Fuller liet weten dat het nog onduidelijk is of het 13e (!) deel de “found footage” route opgaat. Op de vraag of Derek Mears terug keert als Jason vertelde Fuller dat hij daar nog niets over kon zeggen omdat ze nog niet weten of Jason zal voorkomen, of welke Jason men gebruikt…. (zoals in een prequel met een jonge Jason?) We houden je op de hoogte!

* Momenteel vinder er onder de regie van Scott Dow opnames plaats voor Walking With The Dead, een spoof van The Walking Dead. In de film volgen we een groep met o.a. een sheriff, zijn 10 jaar oude zoon, en een zombie die de groep weet wijs te maken dat hij leeft, maar wel een beetje langzaam is. De mensen in de groep hebben de namen van hun favoriete steden zoals Chicago, Green Bay, Harlem en Brooklyn. De hoofdrollen worden gespeeld door Jacqui Holland, Dave Sheridan, Joey Oglesby, Sophia Ali en Tim Ogletree. Deze laatste schreef tevens het script.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter