Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Hoewel de werktitel lange tijd Prometheus 2 was heeft Ridley Scott laten weten dat het vervolg nu de officiele titel Alien: Paradise Lost heeft gekregen. We krijgen te zien wie en waarom de xenomorphs heeft gemaakt. Scott liet weten dat er zelfs een connectie in de film zit naar Ellen Ripley. De opnames starten in februari 2016 met Noomi Rapace en Michael Fassbender in de hoofdrollen. Scott liet weten dat Alien 5 van Neil Blomkamp daarna gemaakt zal worden.

* Hoewel Jordan Peele voornamelijk bekend is als helft van het komische duo Key & Peele, blijkt hij ook een passie te hebben voor het horrorgenre. Een uiting daarvan is het scenario voor de film Get Out, die hij zelf ook zal regisseren voor Blumhouse. Peele wilt echter wel een gedachte over rassenverschil meegeven. De film gaat over een Afro-Amerikaanse man die samen met zijn blanke vriendin afreist naar het landgoed van haar familie. Daar binnen vreemde dingen te gebeuren. Wanneer de film moet verschijnen is op dit moment nog niet bekend.

* Het was een tijdje still rondom regisseur Xavier Gens, maar we kunenn melden dat zijn volgende film de titel The Crucifixion zal dragen. De opnames zijn inmiddels in Roemenië gestart met Sophie Cookson in de hoofdrol. Het scenario van de Hayes broers (The Conjuring) gaat over een journalist die probeert te achter halen ofeen priester een mentaal zieke non heeft vermoord, of dat de priester bij een exorcisme een nederlaag heeft geleden tegen een demonische kracht. Motion Picture Capital zal de film financiëren terwijl Peter Safran (Annabelle) een van de producenten is.

* In het nieuwe seizoen van Twin Peaks zullen niet alleen oude bekenden, maar ook nieuwe acteurs hun opwachting maken. Twee daarvan van Balthazar Getty en Amanda Seyfried. Het nieuwe seizoen krijgt 18 afleveringen en moet in 2016 te zien zijn op ShowTime.

* De zender Starz heeft het ongebruikelijke duo Rob Zombie en Mila Kunis bijelkaar gebracht voor de serie Trapped. Dat is een horror-comedy serie van een half uur over een nacht dat een rijke familie in hun eigen huis wordt aangevallen door een moordzuchtige cult. Zombie zal de regie voeren en zal samen met Kunis de serie ook produceren. Trapped werd bedacht en geschreven door Joey Slamon (Arrested Development).

* Game Of Thrones-ster Maisie Williams is in gesprek voor de hoofdrol in The Forest Of Hands And Teeth van regisseur Kate Maberly. Het boek is gebaseerd op het Young Adult boek van Carrie Ryan en gaat over Mary, een meisje dat leeft in een nabije toekomst waarin de meesten mensen in bloeddorstige kannibalen zijn veranderd door een virus. Het overleven van de mensheid rust op de schouders van Mary die moet proberen om een groep overlevende door een donker bos te leiden. De film zal worden geproduceerd door Doug Liman (Jumper, Edge of Tomorrow). Een startdatum is nog niet bekend.

* De cameo’s in de nieuwe Ghostbusters stapelen zich op, naast de eerder aangekondigde Dan Aykroyd, Bill Murray kunnen we nu melden dat ook Sigourney Weaver, Ernie Hudson en Annie Pots (ofwel receptionsite Janine) een rolletje hebben. Ook zouden we de oude brandweerkazernete zien krijgen die in de orginele film dienst deed als hoofdkantoor. Nu alleen nog Rick Moranis…

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter