Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Leslie Jordan (Jason Goes to Hell) is aan de cast van het derde seizoen van American Horror Story toegevoegd. De details over wie hij gaat spelen zullen later nog bekend worden gemaakt.

De Amerikanen vieren de 35ste verjaardag van Halloween al met een Blu-ray van de klassieker. Nu heeft echter Anchor Bay UK aangekondigd dat ook zij aandacht zullen besteden aan dit heugelijke feit door een gelimiteerde steel book uit te brengen van de film.
De film heeft een nieuwe High Definition transformatie gekregen en deze editie zal een aantal exclusieve bonussen bevatten.
Er zal nieuw audio commentaar van John Carpenter en Jamie Lee Curtis op zitten, The Night She Came Home (een 59 minuten durende featurette met Jamie Lee Curtis), On Location: 25 Years Later, de trailer en 3 tv reclames en 3 radio reclames.
Of de Benelux ook nog aandacht besteedt aan het jubileum is niet bekend, maar de Britten hebben dezelfde regio code als ons, dus kijk uit voor deze uitgave die op 21 oktober zal verschijnen.

De iconische Chucky keert dit jaar niet alleen terug in een film, maar zal hoogstwaarschijnlijk ook op de iphones verschijnen. Slimstown Studios is een “eindeloze renner” aan het maken in de stijl van Temple Run, maar dan deze keer met Chucky!
De game heeft de titel Chucky: Slash & Dash gekregen en je mag waarschijnlijk in de rol van Chucky zelf stappen.
De game moet later dit jaar als app uitgebracht worden.

Wanneer men de game Dying Lights als pre-order aanschaft, krijgt men er een bonus bij. Het gaat om een “Be the Zombie” modus: een speler tegen speler modus waarbij één van de spelers een speciale mutatie van een zombie mag spelen om jacht te maken op de andere spelers.

De trailer voor Shiver is verschenen. In de film zijn onder andere Danielle Harris (Halloween) en John Jarratt (Wolf Creek) te zien. De film vertelt het verhaal van een secretaresse (Harris) die het slachtoffer wordt van een krankzinnige moordenaar, maar ze heeft genoeg moed om op brute wijze terug te vechten.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter