Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Noteer maar in jullie agenda: In de nacht van 31 mei/1 juni organiseert Horror.nl weer een horrornacht in servicebioscoop Luxor in het Noord-Limburgse Reuver. Op het programma staan Last Exorcism 2, Byzantium, Maniac en een verrassingsfilm. Uiteraard is er ook nu weer een afsluitend ontbijt. Meer info over prijs en reserveringen volgt binnenkort!

– Uber-producent Joel Silver heeft zijn zinnen gezet op een nieuw project dat zich afspeelt in het “home invasion” subgenre. De toepasselijk getitelde horror-thriller Home Invasion gaat over een familie die in hun eigen huis gevangen wordt gehouden. Het mysterie over hun gevangenschap wordt steeds duidelijker naarmate de nacht vordert. De film wordt het speelfilmdebuut van regisseur Sean Carter, het script is geschreven door nieuwkomer Joseph Dembner.. De opnames beginnen in Juni van dit jaar.

– MTV heeft het groene licht gegeven voor een Scream tv-serie. Men gaat de serie ontwikkelen in samenwerking met Dimension Films en men is in onderhandeling met Wes Craven over de regie van de pilot-aflevering. De serie moet in de zomer van 2014 op MTV te zien zijn.

– De acteurs Julia Stiles, Scott Speedman en Stephen Rea zijn gecast in de bovennatuurlijke horror-thriller Out Of The Dark van de Spaanse regisseur Lluis Quilez. De film gaat over het Amerikaanse koppel Sarah en Paul dat met hun dochter Hannah verhuist naar Columbia om daar de fabriek te runnen van Sarahs vader. Men kom er snel achter dat het spookt in het uis waar ze zijn ingetrokken. Het scenario is geschreven door Alex en David Pastor (Carriers).De opnames beginnen deze week in Bogota, Columbia.

– Het is lange tijd stil geweest rondom de serie The Strain (“De Meester”), gebaseerd op de gelijknamige vampier-trilogie van Guillermo Del Toro en Chuck Hogan. Maar nu kunnen we melden dat de eerste acteur is vastgelegd. Corey Stoll zal de rol van Dr. Ephraim Goodweather spelen die onderzoek doet naar een vreemd voorval met een vliegtuig op JFK Airport. Als snel komt hij er met behulp van een oude pandjesbaas er achter dat er een oud en duister gevaar dreigt… Del Toro zal zelf de pilot regisseren terwijl Carlton Cuse (Bates Motel) als producent/show runner is verbonden aan de serie.

– De nieuwe Dracula van Universal Pictures met Luke Evans in de titelrol heeft een releasedatum. De film zal vanaf 8 augustus de bioscopen onveilig gaan maken. De film verhaalt over hoe een jonge prins een deal met de duivel sluit als zijn vrouw en kind in gevaar komen. Als resultaat is hij verdoemd om als ondode rond te lopen.

– Producent Jeff Krelitz heeft via zijn bedrijf Quality Transmedia een optie genome nom de filmrechten van de Image Comics strip Hoax Hunters. De strip gaat over paranormal onderzoekers die mysteries ontkrachten voor een tv-show genaamd Hoax Hunters. Maar in werkelijkheid werken de onderzoekers hard om alles in de doofpot te stoppen terwijl ze de duistere krachten geheim willen houden voor de rest van de wereld. Krelitz is momentele op zoek naar een schrijver. Pas als het script klaar is gaat hij op zoek naar een regisseur.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter