Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kortjes: o.a. Joyland verfilming en Frankenstein’s Army

– Wes Craven heeft bevestigd dat hij inderdaad is benaderd voor de Scream tv-serie. Hij voegde er wel aan toe dat het aan het script ligt of hij de regie gaat voeren.

– De verfilming van Pride And Prejudice And Zombies is weer nieuw leven ingeblazen. Lily Collins (komende The Mortal Instruments: City Of Bones) is vastgelegd voor de hoofdrol terwijl men Burr Steers (17 Again) bereid heeft gevonden om de regie te voeren. De film zal worden geproduceerd door o.a. Natalie Portman. Een startdatum is nog niet bekend gemaakt

– De nieuwe film van Scott Derrickson (Sinister) heeft een releasedatum. Beware The Night zal vanaf 16 januari 2015 in de Amerikaanse bisocopen te zien zijn,. Inderdaad, 2015 pas. Eric Bana, Edgar Ramirez en Olivia Munn spelen de hoofdrollen in de film over een politieagent die samen gaat werken met een priester aan een zaak waarbij bezetenheid een rol speelde.

– De nu 91-jarige regisseur Bert I. Gordon maakte vroeger films zoals Food Of The Gods en The Amazing Colossal Man. Volgens Fangoria is hij na een afwezigheid van 23 jaar echter weer achter de camera gekropen voor de regie van Secrets Of A Psychopath. In de hoofdrollen zien we o.a. Kari Wuhrer (o.a. Eight Legged Freaks), Mark Famiglietti, Mia Serafino, Hilary Anderson en Ty Fanning.

– Het boek moet nog verschijnen, maar regisseur Tate Taylor (The Help) heeft een optie genomen op de filmrechten van Joyland, het nieuwe boek van Stephen King. Het gverhaal gaat over een student die gaat werken bij een amusementspark en daar krijgt te maken met verhalen over een seriemoordenaar. Taylor heeft plannen om zelf het scenario te schrijven en de regie op zich te nemen.

– Men heeft in David Slade (zie foto,30 Days Of Night, Hard Candy) een regisseur gevonden voor de psychologische thriller The Widow. De film gaat over een jonge vrouw die een eenzame weduwe ontmoet. Als snel komt ze erachter dat de ontmoeting niet helemaal toevallig was. Het scenario is geschreven door Ray Wright (The Crazies).

– Onze landgenoot Richard Raaphorst kan trots zijn. Zijn Frankenstein’s Army krijgt op 26 juli een gelimiteerde release in de Amerikasnse bioscopen! De film had zijn Wereldpremiere tijdens het IFFR (Rotterdam) en kende zijn Amerikaanse premiere op het Tribeca film festival en kreeg voornamelijk positieve reacties. Het ziet er echter naar uit de hij in Nederland rechtstreeks op disc zal uitkomen.

– Variety weet te melden dat Sarah Gadon de vrouwelijke hoofdrol te pakken heeft in Dracula, de nieuwe film van Universal die vampiermythologie samen laat komen met de geschiedenis van Prins Vlad (de Spietser). Zoals we eerder berichtten zal Luke Evans de titelrol voor zijn rekening nemen onder regie van Gary Shore. De film wordt augustus 2014 in de bioscopen verwacht.

– In een interview met de New York Times heeft Rob Zombie aangegeven dat hij een lange tijd geen (horror)genre gerelateerde film meer zal maken… Zijn eerst volgende project is dan ook een ijshockey-comedy.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter