Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Uiteraard komt er een zesde seizoen van American Horror Story, maar zijn de details nog schaars. Een hardnekkig geruckt echter is dat het zesde seisoen aandacht zal besteden aan een lang, gezichtloos figuur: Slenderman. Hiervoor wil men een bestaand scenario aanschaffen en aanpassen tot een AHS scenario. De enige bevestigde actrice is vooralsnog Angela Basset. Of Slenderman inderdaad de hoofdfocus gaat worden weten helaas we pas over tijdje…

* De in 2014 al aangekondigde The Walking Dead videogame van ontwikkelaar Overkill (in samenwekring met Robert Kirkmans Skybound) is helaas uitgesteld tot 2017. Door een nieuwe samenwerking is er ook de mogelijkheid om de game in China uit te brengen. Omdat men de game overal tegelijk wil uitbrengen is tot uitstel besloten. Deze game zal een cooperatieve First Person Shooter worden die gameplay gefocused zal worden en het gebruikelijke industriemodel op zijn kop zal zetten aldus Overkill.

* Het regisseursduo Kevin Kölsch and Dennis Widmyer, bekend van de film Starry Eyes, is vastgelegd om het huidige scenario van Mama 2 te herschrijven. Tevens zullen de heren ook het vervolg gaan regisseren. Het is nog onzeker of er naast “mama” nog andere personage uit het origineel (2013) van Andres Muschietti. Ook is het onbekend of Guillermo del Toro zal terugkeren als producent.

* In het derde deel van Kevin Smiths “True North Trilogy”, genaamd Moose Jaws, keren enkele bekende gezichten terug. Zo zullen De personage Jay en Silent Bob opduiken, maar ook de personages van Johnny Depp, Genesis Rodriguez, Harley Quin Smith en Lili-Rose Depp uit de vorige twee delen van de trilogie, Tusk en Yoga Hosers, keren terug. De film is wat betreft verhaal redelijk gelijk aan Jaws, maar met een eland ipv een haai. Het laatste gedeelte zal de film echter flink afwijken en zien we een gevecht waarin Justin Longs walrus/man hybride uit Tusk ook een rol heeft. Smith verwacht dat hij in april met de opnames kan beginnen. Het tweede deel, Yoga Hosers beleefde recent zijn premiere op het Sundance festival. Een Nederlandse datum is nog niet bekend.

* Welke rol precies weten we niet, maar Daniel Zovatto (It Follows) is gecast voor een terugkerende rol in de TWD spin-off Fear The Walking Dead. Het tweede seizoen keert 10 april terug op de Amerikaanse televisie…

* Het team achter de cultfavoriet American Pycho keert terug met The Family, een film rondom de beruchte moorden door de “familie” van Charles Manson. Guinevere Turner heeft het scenario geschreven dat door Mary Harron verfilmd zal worden voor Roxwell Films. Casting is momenteel bezig en als het goed is wordt de film komende zomer in L.A. geschoten.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter