Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Waar door veel mensen werd gedacht dat de nieuwe verfilming van Carrie een PG-13 keuring zou krijgen heeft de film verrassend een “R”-rating gekregen voor: “Bloody violence, disturbing images, language and some sexual content.” Carrie draait vanaf 7 november in de Nederlandse bioscopen!

* Regisseur Bryan Singer heeft een deal gesloten met Syfy voor het produceren van een nieuwe seie genaamd Creature At Bay. De pilot-aflevering zal 90 minuten duren en gaat over een groot monster dat een kuststadje in Amerika aanvalt. Het leger weet de ‘Kaiju’ te stoppen en een medewerker van de California Emergency Management Agency krijgt de taak om de “rommel” op te ruimen. Het scenario wordt geschreven door John Cabrera.

* De serie Sleep Hollow kende een succesvolle premiere in de V.S. en nu kunnen we melden dat voormalig Fringe acteur John Noble een terugkerende rol heeft als Henry Parrish, een teruggetrokken man die bovennatuurlijke krachten blijkt te bezitten en held Ichabod Crane helpt. De serie plaatst Ichabod Crane in de huidige wereld waar hij samen met een hulpsheriff het moet opnemen tegen oude , kwaadaardige krachten. Een Nederlandse release is nog niet bekend.

* Waarschijnlijk moet je het volgende nemen met een flink pak zout, maar tijdens de opening van de Universal Halloween Horror Nights 2013 heeft Fede Alvarez (regisseur Evil Dead 2012) laten weten dat Sam Raimi momenteel werkt aan het script voor Army Of Darkness 2 en dat daar ook de focus van Raimi ligt, meer dan bij een vervolg op de Evil Dead remake/sequel…. De toekomst zal uitwijzen of dit onzin is of niet.

* En over Fede Alvarez gesproken… HIj heeft een nieuwe project in handen met Dante’s Inferno. Het is een live-action adaptive van de EA game van enkele jaren geleden. De film gaat over ridder Dante Aligheri die samen met een dichter in de negen ringen van de Hel afdaalt om zijn geliefde te redden. Het scenario is geschreven door Jay Basu. Er zijn nog geen acteurs vastgelegd.

* Misschien dat de naam Eric Red niet bij iedereen een belletje doet rinkelen, maar hij schreef o.a. het scenario van de originele The Hitcher en regisseerde de Famke Jansen film 100 Feet. Red heeft plannen voor een nieuwe film:No Man’s Ridge. Hierin gaat een groep jagers in de bergen van Wyoming op zoek naar de ultieme trofee: Bigfoot! In een van de hoofdrollen zien we John Fallon en mythologische wezen met grote voeten zal worden ontworpen door John Gallagher. Zie bovenaan een concepttekening.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter