Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Nicolas Cage is gecast voor de horror/thriller Hotel 33. Kellie Madison schreef het script over de verdwijning van 32 mensen tijdens de opening van een hotel. Cage speelt waarschijnlijk een detective die deze geheimzinnige gebeurtenis moet gaan onderzoeken. Ze starten waarschijnlijk in september met filmen.

Timur Bekmambetov‘s productie bedrijf gaat bezig aan de horror/thriller Squirrelts. De film is geschreven door i>Daniel Antoniazzi/i> en i>Ben Shiffrin/i> en is gebaseerd op een idee van Bekmambetov.
De film gaat over een groep vleesetende eekhoorns die dood en verderf zaaien in een klein stadje.
Timur Bekmambetov is voor horrorliefhebbers vooral bekend als de regisseur van Abraham Lincoln: Vampire Hunter.

Jeff Katz, Lou Arkoff en Hal Sadoff hebben plannen om 10 klassieke films uit de 1950’s te gaan remaken. Ze willen ze allen achter elkaar gaan schieten en zullen deze herfst waarschijnlijk gaan beginnen.
Tussen de films zitten ook titels als The Brain Eaters (1958), The Undead (1957) en Day the World Ended (1955).

Eerder deze week is man in Atlanta begonnen met de opnames voor het vierde seizoen van The Walking Dead. De details zijn nog niet bekendgemaakt, maar het is inmiddels al wel bekend dat de cast die aan het einde van seizoen 3 overbleef in ieder geval voor dit seizoen nog terug zal keren. Het nieuwe seizoen zal in de V.S. in oktober dit jaar in première gaan.

Anchor Bay Films heeft wederom de rechten voor de distributie van een I Spit On Your Grave film verkregen. Het gaat om de sequel van de remake uit 2010.
De film vertelt het verhaal over Jessica (Jemma Dallender), een model in New York. Een fotoshoot loopt helemaal uit de hand en ze word verkracht en naar het buitenland ontvoerd. Ze kan ontsnappen en neemt op de meest gruwelijke manieren wraak.
Naar verwachting verschijnt de film ergens aan het einde van de zomer of het begin van de herfst.

Men is een nieuwe horrorgame aan het ontwikkelen met de titel The Forest. Je bent als speler op een eiland en moet zien te overleven met alle middelen die maar beschikbaar zijn. Alsof dat nog niet genoeg was krijg je ook te maken met woeste kannibalen die het eiland bewonen.
Volgens de makers waren ze geïnspireerd door verschillende horrorfilms, zoals Cannibal Holocaust en The Descent.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter