Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ti West is sinds zijn succes met The Roost een redelijk bekende naam in het horrorgenre geworden. Nu gaat hij echter zijn pijlen op een heel ander genre richten. Onze bronnen meldden dat hij de film In a Valley of Violence gaat regisseren. Dit zal een western wraak film worden. De eerste namen zijn al aan het project verbonden en dit zijn niet de minsten: Ethan Hawke en John Travolta zullen waarschijnlijk in de film gaan spelen.
Dit word uiteraard nog vervolgd.

SPACELAB9 gaat een gelimiteerde vinyl uitbrengen van de The Walking Dead Vol. 1 soundtrack die eerder al op picture disc verscheen. Voor de die hards komt er een oplage van 200 “Zombie Flesh Green” edities. Verder verschijnen er gelimiteerde oplages in de kleuren “Black Smoke” en “Blood Red”. De release datum is 15 april.

Vanaf 18 april is de film Poseidon Rex te verkrijgen via iTunes. De film werd geregisseerd door i>Mark L. Lester/i>, bekend van de Schwarzenegger klassieker Commando uit 1985. Aan de hand van de titel kan men al wel raden wat voor film er te verwachten valt. Bekijk hieronder de trailer:

Dylan Penn, de dochter van Sean Penn, gaat haar acteerdebuut maken in een horrorfilm. Het gaat om de film Condemned van regisseur Eli Morgan Gesner. De film gaat over een groep tieners die geïnfecteerd raken met iets uit het afval, waardoor ze op in moordende maniakken veranderen.

De eerste The Grudge remake was internationaal erg succesvol. Daarom gaat men van Ghosthouse Pictures de franchise weer nieuw leven in blazen door een reboot te maken. i>Jeff Buhler/i> gaat de reboot schrijven en onder andere Sam Raimi zit achter de productie.

Bij Screen Gems zijn ze ook weer bezig een nieuwe toevoeging aan een succesvolle franchise te maken. Men is begonnen aan de productie van de nieuwe Underworld film die de titel Underworld: Next Generation heeft gekregen.

Franck Khalfoun wist veel horrorliefhebbers te bekoren met zijn remake van Maniac. Zijn volgende project gaat een nieuwe Amityville Horror film worden. De eerste castleden zijn ook al bekend: Jennifer Jason Leigh en Bella Thorn (zie foto) zullen beiden in de nieuwe film uit deze franchise te zien zijn.

Misschien niet helemaal horror, maar de eerste trailer voor de nieuwe Godzilla film is verschenen. De film werd geregisseerd door Gareth Edwards (Monsters) en zal vanaf 15 mei in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter