Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Insidious: Chapter 2 is een succes in de V.S. Ze hebben stilletjes een webserie on-line gezet waarin we Specs (Leigh Whannell) en Tucker (Angus Sampson) paranormale zaken zien onderzoeken in de tijd voordat ze de Lamberts ontmoetten. Bekijk hieronder de eerste episode. Leigh Whannell is overigens ook bezig aan het schrijven van de derde Insidious film.

Victor Salva (Jeepers Creepers) gaat de film Purgatory regisseren. Het gaat een vampier horror/western film worden waarin een sheriff en een Engelse vampier jager het op moeten nemen tegen een clan vampiers die het voorzien hebben op een afgelegen stadje anno 1892.

Neil Marshall (o.a. The Descent) gaat Troll Hunter regisseren. Het gaat om een remake van de gelijknamige Noorse film uit 2010. Marc Haimes is momenteel bezig aan het script en ze willen begin 2014 met de opnames beginnen.

De sandbox zombie game State of Decay is sinds afgelopen vrijdag op Steam verschenen. De volledige release volgt later dit jaar, maar de echte liefhebbers kunnen hier dus alvast een voorproefje krijgen: http://store.steampowered.com/app/241540

Hellbenders 3D krijgt in de States een gelimiteerde bioscoop release op 18 oktober aanstaande. De film werd geregisseerd door J.T. Petty en onder andere Clifton Collins, Clancy Brown en Dan Fogler zijn in de film te zien. Het is een horror/komedie over exorcisme.

De teaser trailer voor The Hunted is verschenen. De film is geschreven, geregisseerd door en met Josh Stewart (The Collector/The Collection). Het is een found footage film over twee mannen die voor een tv show op een groot dier willen gaan jagen. Wanneer de avond valt komt er echter iets dat op hen jaagt. Het is nog niet bekend wanneer deze film zal verschijnen.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter