Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Sam Raimi is geen onbekende meer in de (horror)film wereld. Onder de vlag van Ghost House Pictures gaat hij een nieuwe horrorfilm produceren. Het gaat om een adaptatie van de game The Last of Us. Neil Duckmann, de drijvende kracht achter deze game, zal het script voor de film gaan schrijven.

Men is begonnen aan het filmen van de zesde film uit de Wrong Turn franchise. Deze sequel zal ook in de V.S. direct op dvd/blu-ray verschijnen later dit jaar. De regie is in handen van Valeri Milev (Re-Kill). Het is nog onbekend of de film ook in Nederland zal verschijnen.

De eerste trailer van Deilver Us From Evil is verschenen. De film van regisseur Scott Derrickson (Sinister) verschijnt 2 juli in de Amerikaanse bioscopen. De Nederlandse (bioscoop)release is nog niet bekend. De film is gebaseerd op het levensverhaal van politieagent Ralp Sarchie, die in de film gespeeld word door Eric Bana.

Daarnaast is ook de eerste (Franstalige) trailer verschenen van Among the Living. De nieuwe film van Alexandre Bustillo en Julien Maury, de regisseurs van A L’interieur en Livide. De film gaat over drie jongens die in een pretpark tot een verschrikkelijke ontdekking komen.
Wanneer deze nieuwe film zal verschijnen is nog niet bekend.

Juan Antonio Bayona (The Orphanage) gaat ook weer een film regisseren. De film heet A Monster Calls en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Patrick Ness. Het boek gaat over een jongen die omgaat met de ziekte van zijn moeder en het gepest door zijn schoolgenoten door te ontsnappen in een fantasie wereld met monsters en andere creaturen.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter