Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Het zal niet als een verrassing komen, maar Piranha 3DD heeft een R-rating gekregen wegens: “Sequences of strong bloody horror violence and gore, graphic nudity, sexual content, language and some drug use”. Zo zie ik het graag!

– Steven C. Miller (Automaton Transfusion) gaat de (losse) remake regisseren van Silent Night, Deadly Night. De film zal echter simpel Silent Night gaan heten en heeft met Malcolm McDowell (RZ’s Halloween) een eerste acteur binnen. Hij speelt de shriff van een stadje waar een gestoorde kerstman dood en verderf zaait. De opnamen beginnen volgende maand voor een release rond kerst 2012!

Prometheus en The Darkest Hour schrijver Jon Spaihts is door Universal Pictures aangenomen om The Mummy opnieuw te rebooten. Spaiths wil deze nieuwste versie donker en griezelig maken, maar wel op een grootse manier die we nog niet eerder hebben gezien.

– Warner Bros. heeft het scrip Hidden van The Duffer Brothers, een tweeling, gekocht en heeft Alexander Skarsgard (tv’s True Blood) vastgelegd voor een van de hoofdrollen. Hidden gaat over een familie die zich tergtrekt in een schuilkelder om te ontsnappen aan een mysterieuze uitbraak. De broertjes Duffer zullen tevens de regie voeren. WB hoopt binnenkort met de opnamen te kunnen beginnen.

– De Franse horrofilm Livide van Julien Maury en Alexandre Bustillo (Inside) krijgt met Livid een engelstalige remake. Doug Davison, een van de producers van The Strangers zal ook nu als producer optreden terwijl David Birke het script voor zijn rekening neemt. Een startdatum is het nog niet bekend.

The Firstling is de titel van een spookfilm met o.a. Milo Ventimiglia, Gabriel Macht, Andie MacDowell, Louis Gosset Jr. en Rebecca Da Cost. De opnamen worden momenteel afgerond met Peter Antonejevich als regisseur. In de film zullen we een zwangere vrouw zien die bang is dat ze haar ongeboren kind verliest als ze niet eerst afrekent met een bovennatuurlijke entiteit.

– De door James Wan geproduceerde film House Of Horror heeft met Maria Bello een van de hoofdrollen ingevuld. Daarentegen duiken berichten op dat Xavier Gens (Frontier(s) niet langer de flm zal regisseren en dat een nieuwe regisseur op korte termijn bekend zal worden gemaakt. De film gaat over politeman Mark Lewis die samen met psychologe Dr. Elizabeth Klein een verdachte van een gruwelijke moordpartij ondervraagt. Deze film komt overigens uit de stal van Dimension Films.

– De eerste castleden voor de scifi-horror Dark Skies zijn bekend! Keri Russel en Daniel Barret zijn vastgelegd voor de film van regisseur Scott Charles Stewart (Legion, Priest). De film gaat over een 6 jarige jongen die schijnbaar gemarkeerd doro een buitenaards wezen als toekomstig ontvoeringsslachtoffer. De film wordt geproduceer door Blumhouse (Paranormal Activity, Lords Of Salem).

Over de auteur

avatar

één antwoord

  1. avatar
    Master Of Darkness

    Goed dat jij de nieuwsberichten nu bijhoud Marc, ik zal binnenkort ook weer meehelpen, heb het nu nogal druk met mijn opleiding, ik schrijf vanavond of morgenavond misschien nog wel een nieuwsstukje over (New) Goblin.

Laat een antwoord achter