Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Sony Pictures is in gesprek met Federico D’Alessandro voor de regie van Lockdown At Franklin High. De film zal worden geproduceerd door Benderspink en Platinum Dunes en gaat over een groep highschool scholieren die samen moet werken als hun school is afgesloten en ze achterna worden gezeten door een bovennatuurlijk wezen. De film is gebaseerd op een idee van Gregg Bishop en Joe Ballarini (Dance Of The Dead).

* De cast van Somnia heeft in de vorm van Kate Bosworth en Thomas Jane uitbreiding gekregen. Zij spelen de ouders van een kind wiens nachtmerries zich manifesteren in de echte wereld. Het kind wordt gespeeld door Jacob Tremblay. De opnames beginnen 11 november onder leiding van Mike Flanagan (van de nog te verschijnen film Oculus) die samen Jef Howard ook verantwoordelijk is voor het scenario.

* Het lijkt erop dat de WWII horrorfilm Panzer 88 er toch gaat komen. De film werd in 2010 al aangekondigd, maar nu zijn producenten Gary Kurtz (Star Wars) en Ivor Powell (Blade Runner) in gesprek met o.a. Jay Baruchel, Thomas Kretschmann en Gary Oldman! Het scenario werd geschreven door Aaron Mason, Jim Cowan en Peter Briggs (tevens regisseur) en gaat over de bemanning van een (Duitse) tank die terecht komt in een Joods dorpje waar een bovennatuurlijke entiteit wraak wil nemen.

* Het was een tijd stil rondom de Franse regisseur Pitof (o.a. Vidocq), maar hij is nu terug met een horrorthriller. In Twisted volgen we Margot, een beroemde schrijfster, die in haar jeugd getuige was van brutaliteiten. Terwijl ze in New Orleans verblijft schrijft ze haar nieuwste roman “live” op het internet. In ieder hoofdstuk beschrijft ze een moord, maar die wordt vervolgens in de werkelijkheid daadwerkelijk gepleegd… In de hoofdrollen zien we o.a. Sharon Stone, Billy Zane, Gina Gershon, Tom Berenger, Brad Dourif, Edward Furlong, Caterina Murino en Claudia Gerini. Een releasedatum is nog niet bekend.

* De Amerikaanse zender The CW heeft plannen voor een serie gebaseerd op de strip iZombie van DC Comics. De omschrijving voor de tv-serie is: Een medische studente, tevens zombie, gaat werken bij een lijkschouwer om zo aan de hersens te komen die ze moet eten om menselijk te blijven. Maar hierdoor krijgt ze ook de herinneringen van de dode personen in haar hoofd…Samen met haar baas en een politieagent probeert ze de moordzaken op te lossen. De serie zal worden geproduceert door Rob Thomas en Diane Ruggiero, eerder waren zij verantwoordelijk voor de serie Veronica Mars

* XX is de titel van een “vrouwelijke” horror-anthology. Niet alleen wordt de hoofdrol gespeeld door een vrouw, ook de regie is in handen van vrouwen… De vastgelegde regisseurs zijn: Jennifer Lynch (Surveillance), Mary Harron (American Psycho), Karyn Kusama (Jennifer’s Body), The Soska Sisters (zie foto, American Mary) en Jovanka Vuckovic (The Captured Bird). De verschillende sementen zullen worden verbonden met werk van de stop-motion animator Sofia Carrillo. De film moet in 2014 verschijnen en wordt geproduceerd door XYZ Films en Dark Sky Entertainment.

* In de vorige ‘Kortjes’ hadden we het er al over dat er een spin-off komt over de Annabelle pop die te zien was in The Conjuring, nu wordt er door diverse bronnen bericht dat er nog 2 spin-offs eraan komen, naast de het al eerder aangekondigde vervolg. Waar deze twee andere films over gaan is nog onbekend, maar wel kunnen we melden dat zij, net als The Annabelle Story een ”micro-budget” film zullen worden (dus maximaal 1 miljoen dollar).

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter