Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kortjes: o.a. Poltergeist casting

* Er zijn twee nieuwe namen toegevoegd aan de cast van de komende Poltergeist remake. Jared Harris (Mad Men) gaat een televisie-ster spelen die een “spookhuis” reality-serie presenteert. De jonge Kyle Catlett , bekend vanThe Following is gecast als een van de kinderen van het gezin Bowen dat in deze complete hervertelling het doelwit is van paranormale gebeurtenissen in hun nieuwe huis.

* Ondanks dat er bij mijn weten nog geen Nederlandse distributeur is kunnen we wel melden dat de Amerikaanse kijkwijzer organisatie MPAA een “R”-rating heeft gegeven aan The Green Inferno, de kannibalenfilm van Eli Roth. De reden: “for aberrant violence and torture, grisly disturbing images, brief graphic nudity, sexual content, language and some drug use.”

* Oorspronkelijk was Christina Hendrick gecast als een stripper in de thriller Dak Places, maar ze is nu gepromoveerd naar de belangrijke rol van de moeder van Charlize Therons personage. De rol van stripper wordt nu gespeeld door Drea de Matteo.

* Men heeft plannen voor een nieuwe verfilming van The Island Of Dr. Moreau, met deze keer o.a. Leonardo DiCaprio als producent. Het scenario zal worden geschreven door Brian McGreevy en Lee Shipman. Beide heren waren ook verantwoordelijk voor de serie Hemlock Grove. Meer informatie hebben we op dit moment nog niet.

* De David Cronenberg klassieker Shivers krijgt een modern hervertelling onder leiding van regisseur Rie Rasmussen (Human Zoo). Het scenario is geschreven door Ian Driscoll (Smash Cut). Het scenario zou ook rekening houden met de huidige maatschappij waarin interactie meer plaats vindt via schermen dan huid…De opnames beginnen in februari 2014.

* Voormalig “Duke Of Hazzard” John Schneider is als regisseur bezig geweest met de film Smothered. In de film volgens we een aantal horrorveteranen die naar de vele conventies afreizen. Ze worden echter het doelwit van een moordende stalker, een blonde dame met grote borsten. In de hoofdrollen zien we o.a. Kane Hodder, Brea Grant, Bill Moseley, Don Shanks, Dana Rhodes en R.A. Mihailoff. De film is momenteel in post-productie voor een release later dit jaar.

* De bovenstaande foto uit de film Horns is vrijgegeven. In de film, gebaseerd op het boek “Hoorns” van Joe Hill zien we Daniel Radcliffe en Juno Temple in de hoofdrollen. De regie was in handen van Alexandre Aja. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter