Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Als het goed is brengt Universal Benelux 8 mei een Blu-ray uit van Psycho II. De pre-order is in ieder geval al op vele webwinkels verkrijgbaar. Er is alleen nog geen hoes en verdere informatie vrijgegeven, dus we zullen jullie op de hoogte houden of deze release echt uitgebracht zal worden of niet.

16 juni begint het zesde seizoen van HBO serie True -Blood en om de liefhebbers alvast enthousiast te maken hebben ze een seizoenstrailer uitgebracht. In het zesde seizoen zullen naast de vaste cast ook een paar gast castleden voorbij komen, waaronder Rutger Hauer.

Men is eindelijk bezig aan een opvolger voor de Eternal Darkness: Sanity’s Requiem game. Er is een teaser vrijgegeven om zo het crowdfunding project op gang te krijgen. De game gaat Shadow of the Eternals heten.

A Haunted House bracht 40 miljoen Amerikaanse dollars op in de Amerikaanse bioscopen en doet het daar nu ook redelijk goed op DVD en Blu-ray. Daarom hebben ze nu al de release datum van het vervolg bekend gemaakt. A Haunted House 2 verschijnt daar 28 maart, 2014 in de bioscopen. Of deze sequel de Nederlandse bioscopen ook gaat halen is nog niet bekend.

Katharine Isabelle (Ginger Snaps) gaat een hoofdrol spelen in Torment. De film die geregisseerd zal worden door Jordan Baker is een slasher over een gezin die ongenode gasten over de vloer krijgen.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter