Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Kortjes: o.a. Richard Matheson overleden & trailer Hell Baby

Richard Matheson is een aantal dagen geleden op 87-jarige leeftijd overleden. De schrijver is bekend van boeken als I Am Legend en Hell House, maar hij heeft ook zijn stempel gedrukt op een aantal genre films.
Zo was hij verantwoordelijk voor de screenplay van The Pit and the Pendulum uit 1961 en werkte hij mee aan de screenplay van Jaws 3D. Verder is hij ook bekend vanwege het schrijven van een aantal Star Trek episodes.

Twentieth Century Fox heeft 2 acteurs over laten vliegen naar Londen om daar te solliciteren voor de rol van Victor von Frankenstein.
Paul McGuigan zal deze nieuwe adaptie van het Frankenstein verhaal regisseren en acteur Daniel Radcliffe zal de rol van Igor gaan spelen.
Jack Huston en Toby Kebbell zullen met elkaar gaan concurreren voor de rol van de gestoorde dokter Frankenstein.
Het is de bedoeling dat de film 14 oktober 2014 in de V.S. zal verschijnen.

Regiseur Michael Tiddes zal ook de sequel op A Haunted House gaan regisseren. Daarnaast heeft men ook bekend gemaakt welke films er in A Haunted House 2 gespooft zullen worden.
Paranormal Activity 4, Sinister, The Possession, Insidious en The Conjuring zullen in ieder geval in de film terug komen.
De film verschijnt 17 april 2014 in de Nederlandse bioscopen.

De trailer voor de horror/komedie Hell Baby is verschenen.
De film werd geschreven en geregisseerd door Robert Ben Garant en Thomas Lennon. In de film zijn onder andere Rob Corddry en Leslie Bibb te zien.
Deze laatstgenoemden spelen een echtpaar die verhuizen naar een huis in New Orleans. Uiteraard is dit een huis waar een verschrikkelijke vloek op rust. Wanneer ze vermoeden dat Vanessa (Leslie Bibb) bezeten is door een demon moeten ze de hulp inschakelen van het Vaticaan.
Bekijk hieronder de trailer:

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter