Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Misschien kunnen jullie je herinneren dat Warner Bros een prequel wil maken op The Shining van Stanley Kubrick? En dat het project de titel The Overlook Hotel heeft? Misschien hadden jullie gehoopt dat dit plan in de ijskast zou belanden, maar we kunnen nu melden date r een schrijver is gevonden. Niemand minder dan Glen MAzzara is doro WB vastgelegd. Mazzara was de ‘showrunner’ van het 2e en 3e seizoen van The Walking Dead.De kans is overigens groot dat Stephen King niet met deze prequel te maken heeft aangezien hij geen fan is van Kubricks film.

– De cast van de Alice, Sweet Alice remake heeft uitbreiding gekregen in de vorm van Kathryn Morris (tv’s Cold Case). Ze speelt de moeder van het titelpersonage. Ook is ze als producent aan het project van regisseur Dante Tomaselli verbonden. De opnames moeten nog dit jaar plaatsvinden.

– Er is een “red band” trailer opgedoken voor de horror-thriller No One Lives (ook bovenstaande foto). In de hoofdrollen zien we o.a. Luke Evans, Adelaide Clemens, Lee Tergesen, America Olivo en Beau Knapp. De film die vanaf 10 mei in de Amerikaanse bioscopen draait gaat over een jong stel dat wordt ontvoerd.Ze worden gebracht naar een verlaten huis in de ‘middle of nowhere’. Als de ontvoerde vrouw sterft worden de rollen onverwachts omgedraaid en komt de bende erachter dat ze te maken hebben met een slimme en ervaren moordenaar…

– In eerste instantie stond de film van Christian E. Christiansen bekend als The Occult, daarna een lange tijd als The Devil’s Rapture, maar nu zal hij uit worden gebracht als Where The Devil Hides. De film gaat over 6 meisjes die bij evenveel verschillende moeders op dezelfde dag worden geboren. BIj hun 18e verjaardag verdwijnen ze echter een voor een. Is het toeval? Of bevat een oude profetie toch enige waarheid? Rufus Sewell, Jennifer Carpenter, Colm Meaney en Alycia Debnam-Carey spelen de hoofdrol.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter