Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Regisseur Daniel Stamm (The Last Exorcism) heeft een nieuwe film op de planning staan. Hoewel er nog niet veel bekend is weten we dat de film de titel Elimination heeft en dat het scenario geschreven wordt door nieuwkomer Zak Olkewicz voor Fox Searchlight. Meer details zodra bekend!

* 20th Century Fox heeft de teaser vrijgegeven van The Other Side Of The Door van regisseur Johannes Roberts (Storage 24). IN deze film zien we sarah Wayne Collins (The Walking Dead) al seen moeder die na de dood van haar zoon een ritueel uitvoert om afscheid te kunen nemen. Echter opent ze daarmee een deur tussen de werled van de levenden en de doden waardoor haar familie het doelwit wordt van kwade krachten. De Amerikaanse release staat gepland voor 11 maart 2016.

* Het lijkt erop dat Ridley Scott het zelf ook niet meer weet. Nu weet hij te melden dat we nog drie (i.p.v. 2) Alien prequels krijgen voordat het verhaal dat in Prometheus begon aansluit op zijn meesterwerk uit 1979. De eerst volgende film is Alien: Covenant waarvan de opnames in maart 2016 beginnen. Michael Fasbender keert terug als de syntetische David en ook Noomi Rapce keert terug, echter in een kleine rol aldus Scott zelf.

* Er is een nieuwe trailer opgedoken voor de boekverfilming Pride And Prejudice and Zombies van Regisseur Burr Steers. In de hoofdrollen zien we o.a. Lilli James, Sam Riley, Jack Huston, Leana Heady, Bella Heathcote, Matt Smith en Charles Dance.

* 31, de nieuwe film van Rob Zombie, zal zijn premiere beleven tijdens het Sundance film festival als onderdeel van de ‘Midnight’ selectie. In de film worden een vijftal mensen gevagengenomen op de dag voor halloween en losgelaten in MurderWorld waar ze twaalf uur moeten te zien te overleven tegenover een groep kwaadaardieg clowns. In de film zien we o.a. Sheri Moon Zombie, Malcolm McDowell, Richard Brake en Meg Foster. Zie tevens foto.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter