Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Arnold Schwarzenegger is in gesprek voor een rol in The Toxic Avenger, een reboot van de Troma cult-klassieker. Het gaat in iedergeval niet om de rol van Toxie, maar om een andere grote rol aldus Variety die de film omschrijft als een actie avontuur voor het mainstreampubliek. Eerder was al bekend gemaakt dat Steve Pink (Hot Tub Time Machine) de regie op zich zal nemen naar aanleiding van een script dat door hemzelf in samenwerking met Daniel C. Mitchell is geschreven. Men probeert de film te verkopen tijdens de komende editie van het Cannes Film Festival. Een startdatum is nog niet bekend gemaakt.

– Ook Sacrilege, het nieuwste regieproject van Darren Lynn Bousman zal te koop zijn op het Cannes Film Festival. De film gaat over een familie die na 3 jaar weer wordt herenigd met hun zoon die was ontvoerd en gebrainwasched door een sekt van duivelaanbidders. Terwijl de sekte het vakantiehuisje omsingeld moet de familie vechten voor hun leven. Zodra we meer info hebben laten we het jullie weten.

– Lionsgate komt met de horrorfilm Reawakening over een groep onderzoekers dat een manier vindt om de doden tot leven te wekken. Als de dochter van het teamhoofd overlijdt bengt men haar terug, maar uiteraard met de nodige problemen. De hoofdrollen in de film van regisseur David Gelb zijn voor Olivia Wilde (zie foto, Cowboys & Aliens) en Mark Duplass. Het scenario is geschreven door Luke Dawson en Jeremy Slater.

– De tv-serie Sleepy Hollow heeft het groene licht gekregen en zal komende herfst op het kleine scherm te bewonderen zijn via Fox. IN deze moderne hervertelling wordt Ichabod Crane (Tom Mison) uit het verleden getrokken en gehaald naar de moderne wereld. Hieronder de trailer van de serie.

– In de vorm van Seed 2: The New Breed komt er eindelijk het langverwachte vervolg op de Uwe Boll klassieker Seed (lees dit met veel sarcasme). Deze keer zal Boll de film produceren terwijl Marcel Walz de regie op zich zal nemen. De cast bestaat uit o.a. Caroline Williams, Christa Campbell, Nick Principe en Natalie Scheetz. Het verhaal houdt men nog geheim…

– Een van de hoofdrollen van de Stephen King verfilming A Good Mariage zal worden ingevuld door Stephen Lang (Avatar). Hij speelt een gepensioneerde rechercheur die achter de waarheid wilt komen rondom een echtgenoot (Anthony LaPaglia) die een duister geheim verbergt voor zijn echtgenote (Joan Allen). King zelf schreef het scenario dat door Peter Askin geregisseerd zal worden.

– Een eerste trailer is opgedoken voor de tv-serie Dracula waarin Jonathan Rheys Meyers de titelrol voor zijn rekening neemt. Of en wanneer de serie in ons land te zien zal zijn is onbekend.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter