Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Hoe “horror” het is weet ik niet, maar HBO heeft naar aanleiding van de pilot-aflevering van The Leftovers een eerste seizoen besteld. De serie is gebaseerd op het boek van Tom Perrotta en gaat over de mensen die achter zijn gebleven na een “rapture”, een plotselinge opname in de hemel. De piliot werd geregisseerd door Peter Berg en in de hoofdrollen zien we o.a. Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler en Chris Zylka. De pilot werd geschreven door Damon Lindeloff en Perrotta.

* De eerste twee titels voor Freaky Friday zijn bekend. Het zijn Insidious Chapter 2 en de korte horrorfilm The Cabin. De nachtelijke horrormarathon zal beginnen op 1 november en zal wederom plaatsvinden in Reuver bij service bioscoop Luxor. Zodra er meer bekend wordt gemaakt laten we het jullie weten!

* Productiemaatschappij Good Universe (o.a. van komende Oldboy remake) gaat een originele sci-fi thriller met de titel Extinction ontwikkelen. Waar de film over gaat houdt men momenteel nog geheim, maar het scenario wordt vergeleken met dat van The Sixth Sense en Cloverfield. Nieuwkomer Spenser Cohen is verantwoordelijk voor het scenario.

* Het zal niet geheel al seen verrassing komen dat Insidious 3 is aangekondigd. Het tweede deel haalde afgelopen weekend ruim 40 miljoen dollar binnen mte een budget van slechts 5 miljoen. Hiermee is I2 de op een na grootste opener ooit in september en een van de grootste horrorfilm openers. De kans dat James Wan terugkeert als regisseur is vrij klein (hij gaat o.a. Fast & Furious 7 regisseren), maar we kunnen wel melden dat Leigh Whannell terugkeert als schrijver. Ook Jason Blum en Oren Peli keren terug in hun rol als producent.

* De Amerikaanse zender AMC heeft een “companion” serie aangekondigd van The Walking Dead, oftwel een spin-off. Oorspronkelijk Walking Dead bedenker Robert Kirkman zal ook als producent optreden van de nieuwe serie die zich dus af zal spelen in de zelfde wereld, maar met een nieuwe verhaal en een nieuwe cast. De serie moet in 2015 verschijnen.

* We hebben jullie een tijdje geleden al verteld dat See No Evil 2 in de maak is, en nu hebben we twee nieuwe castleden voor jullie: Danielle Harris en Katherine Isabel. Zij voegen zich bij Michael Eklund en Kane, die wederom de rol van Jacob Goodnight op zich neemt. IN dit vervolg staat Goodnight op uit de dood in het mortuarium in een ziekenhuis en zaait daar dood en verderf. De regie is in handen van The Soska Sisters (American Mary).

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter