Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Night Kaleidoscope is de derde film van regisseur Grant McPhee en zijn eerste in het horrorgenre. De film is opgenomen in een week tijd op een klein budget, maar dankzij zijn ervaring als cinematograaf is dat er niet aan af te zien. Geschreven door Chris Purnell en Megan P. Gretchen vertelt de film het verhaal van de helderziende Fion, die na een aantal brute moorden een visioen krijgt van de moordenaars, een liefdeskoppel, die zich te goed doen aan hun slachtoffers en met name het bloed. De hoofdrollen zijn voor Patrick O’Brien and Mariel McAllan. Er is nu een trailer verschenen:

* Het Oscar winnende schrijversduo Nat Faxon en Jim Rash (The Descendants) heeft een nieuw project op de agenda staan: Dead Mall. Ze zullen de film zelf ook gaan regisseren voro 20th Century Fox. In de film bevindt zich een groep 40-plussers in een verlaten en vervallen winkelcentrum. De humor in de film komt voornamelijk van het feit dat deze 40-plusser de middelen en kennis hebben om niet de fouten te maken die de gebruikelijke tieners in dit soort films maken. de film zal worden geproduceerd door Kevin Walsh.

* Rocker Marilyn Manson zal een speciale gastrol spelen in het derde seizoen van de bovennatuurlijke serie Salem. Hij zal te zien zijn als Thomas Dinley, een kapper en chirurg. Bij hem moet men zijn voor een kap- of scheerbeurt, maar ook voor een aderlating, operatie of hechtingen. Manson werkte eerder al met Tyler Bates samen voor de openingsmuziek van de serie. In de serie volgen we de gebeurtenissen tijdense de beruchte heskenjacht, alleen zijn er hier wel echte heksen…

* Het spookverhaal met de lange titel I Am The Pretty Thing That Live In The House heeft in Ruth Wilson (Luther, The Lone Ranger) een hoofdrolspeelster gevonden. De opnames starten 16 februari in Ottowa onder leiding van Osgood Perkins (February). De fim gaat over Lily die de verzorging op zich neemt van ene Helen Bloom, een bejaarde schrijfster van spookverhalen die besloten heeft om haar laatste dagen door te brengen in haar huis op het platteland…een huis dat zelf een spookverhaal herbergt. Naast Wilson zullen ook Bob Balaban and Lucy Boynton een rol spelen in de film.

* Acteur Jason Fleyming maakt zijn regiedebuut met de vampierfilm Eat Local waarin een rol is weggelegd voor Daredevil-ster Charlie Cox. In de film wordt een beloofde passionele nacht met een mooie “cougar” voor de jonge Sebastain (nieuwkomer Billy Cook), een gevecht voor zijn leven als blijkt dat zij deel uitmaakt van een groep vampieren. Dat een groep zwaargewapende vampierjagers de afgelegen boerderij bestormen maakt het er niet veiliger op… De opnames die deze week zijn begonnen duren nog zeker tot half februari.

* Voor de psychologische horrorfilm The Invitation is een nieuwe trailer opgedoken. In de film van regisseur Karyn Kusama (Jennifer’s Body) zien we hoe Will zich meld voor het diner feest van zijn ex-vrouw Eden en haar nieuwe man. Edens verdachte gedrag en de mysterieuze gasten laten bij Will uiteindelijk een belletje rinkelen dat er misschien een verbogen agenda aan zijn uitnodiging vast zat. De hoofdrollen zijn voor Logan Marshall-Green, Tammy Blanchard en onze “eigen” Michiel Huisman. Het script werd geschreven door Phil Hay and Matt Manfredi (Clash Of The Titans). De trailer hieronder:

* Darkstone Entertainment werkt samen met Trilobyte Games aan een web-serie gebaseerd op de klassieke game The 7th Guest. De 10-delige serie zal worden gergeisseerd door John Johnson. Het is bevestigd dat James Rolfe en Robert Hirschboek (Henry Stauf in de originele game) in de serie te zien zullen zijn. De opnames beginnen maart.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter