Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Hoewel er lang geruchten gingen over Prometheus 2 is de film nu officieel bevestigd. De film zal 4 maart 2016 verschijnen en zal wederom woren geregisseerd door Ridley Scott. Het huidige script zal door Michael Green (o.a. Green Lantern) worden herschreven en als we The Wrap mogen geloven komen er in de film meerdere versies voor van de androide David, in het eerste deel gespeeld door Michael Fassbender. Dit vervolg zal meer in toon zijn met de Alien-Franchise dan het eerste deel is ons beloofd.

* Bedenker Ryan Murphy heeft officieel bekend gemaakt dat American Horror Story: Freak Show de titel zal worden van het vierde seizoen. De serie speelt zich af rondom een rondtrekkend rariteitenkabinet. Jessica Lange zal weer een hoofdrol spelen en oefent momenteel haar Duits accent.

* Op 2 mei is er een nieuwe editie van de griezelnacht Freaky Friday. De eerste twee titels zijn al bekend gemaakt: Nurse 3D en The Quiet Ones. Deze nacht zal plaats vinden bij biocoop Luxor in Reuver. We houden je op de hoogte over de andere titels en reserveringsmogelijkheden.

* Het lijkt er heel erg op dat dit jaar nog Tucker & Dale Vs. Evil 2 in productie gaat nemen. De sterren uit het eerste deel Alan Tudyk en Tyler Labine lieten zich dit ontvalllen tijdens de Horrorhound Conventie in Cincinnati. De film zou als eerste staan op de 2014 lijst van de producent om te maken… We houden je op de hoogte!

* HIj heeft het lang stil kunnen houden, maar regisseur M. Night Shyamalan is momenteel film aan het maken genaamd Sundowming. De film heet een zogenaamd microbudget en een spannende/enge thriller moeten worden in de sfeer van The Sixth Sense. De hoofdrollen worden gespeeld door Kathryn Hahn en de nog redelijke onbekende Ed Oxenbould. Het plot wordt nog geheim gehouden.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter