Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Jim Beaver (Supernatural) (zie foto) is toegevoegd aan de cast van Guillermo del Toro’s Crimson Peak.
Er is nog niet veel informatie bekend. Legendary Pictures zal zorgen voor de productie en verder is inmiddels bekend dat het een Gothisch spook verhaal wordt.
Plot details zijn nog niet bekend gemaakt. Dit wordt dus nog vervolgd.

Cary Murnion en i>Jonathan Milott/i> zullen Ace Norton vervangen om de horrorfilm Cooties te gaan regisseren.
Elijah Wood (Maniac) zal met zijn productiemaatschappij The Woodshed de productie op zich nemen. Daarnaast krijgt hij ook een rol in de film.
De film is geschreven door Leigh Whannell (Saw).
Het verhaal: In een afgelegen school breekt een onbekend virus uit waardoor iedereen veranderd in maniakken. Een groep docenten moet zich zien te verdedigen tegen de monsterlijke studenten.
De film gaat 15 juli in productie in Los Angeles.

Jack Paglen zal waarschijnlijk als schrijver verbonden worden aan de sequel van Prometheus. De onderhandelingen zijn nog bezig maar het schijnt al bijna rond te zijn.
Ridley Scott zal de film produceren. Het is echter nog niet bekend of hij ook weer de regisseur zal zijn.

David Thewlis (o.a. Harry Potter & the Prisoner of Azkaban en Brendan Gleeson (o.a. Gangs of New York) zijn aan de cast van Eliza Graves toegevoegd.
De film zal geregisseerd worden door Brad Anderson en is gebaseerd op een kort verhaal van Edgar Allan Poe.
Het gaat over een jonge dokter die gaat werken in een gesticht. Daar ontmoet hij een aantrekkelijke patiƫnte waar hij verliefd op wordt. Al snel ontwikkelen hierdoor gecompliceerde problemen.
Er kan nog niet goed gezegd worden of er ook horror elementen verwerkt zullen worden in deze film waarin ook onder andere Kate Beckinsale en Ben Kingsley te zien zullen zijn.
Ook tussen de producers zitten bekende namen als Mel Gibson.

Het einde van Edgar Wright’s Blood & Cornetto trilogie komt eraan! In deze film met wederom Simon Pegg en Nick Frost in de hoofdrollen gaan vijf oude vrienden op kroegentocht.
Tijdens de avond komen ze erachter dat er grotere problemen zijn dan het einde van de kroegentocht halen…
In de nieuwe trailer is te zien dat ze het deze keer niet tegen zombies of gestoorde dorpelingen op moeten nemen. Deze keer zijn het robots.
The World’s End verschijnt 19 september in de bioscoop.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter