Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Ook Jason Lively zal aanwezig zijn op het Weekend Of Hell in het weekend van 4 t/m 6 november in Oberhausen. Lively kennen we o.a. uit de klassieker Night Of The Creeps en Hollywood Monster.
Daarnaast zullen onze landgenoten van het BUT Film Festival aanwezig zijn met een “cult”-bioscoop met geselecteerde shorts, cult klassiekers en enkele premieres!

* 20th Century Fox heeft Karyn Kusama (The Invitation) vastgeleg voor de regie van Breed, een horrorfilm over een rijk koppel dat zich wendt tot een Oost-Europese vruchtbaarsheidskliniek en uiteindelijk in verwachting raakt.Tien jaar later komen er bijwerking enaan het licht rondom de tweeling van het koppel. Phil Hay en Matt Manfredi schreven het scenario naar aanleiding van het boek van Chase Novak. Binnenkort begint de casting.

* Lionsgate heeft een nieuw een nieuw waargebeurd verhaal aangekocht. En dan ook nog eens een exorcisme-verhaal in een militaire omgeving! Hoewel wer verder over het verhala niets bekend is weten we wel dat de film geproduceerd gaat worden door Beau Flynn (The Exorcism Of Emily Rose, The Rite) en dat het script geschreven wordt door Evan Turner en Harrison Query.

* De halfjaarlijkse horrormarathon Freaky Friday van bioscoop Luxor in Reuver keert terug op vrijdag 28 oktober a.s. Op het (voorlopige) programma staan o.a. Rings en Ouija: Origin of Evil. Meer info zodra bekend.

* En naast de aangekondigde Tremors tv-serie met Kevin Bacon krijgen we ook een zesde film in de franchise. En net als de vorige keer zullen zowel Michael Gross als ook Jamie Kennedy de hoofdrollen spelen. Deze 6e film wordt net als het vorige Tremors: Bloodlines geregisseerd door Don Michael Paul voor Universal Studios Entertainment. De vraga rest alleen, zien we toch weer graboids en Assblasters, of ook andere monsters aangezien de heren aan het einde van deel 5 een carriere tegenmoet gingen als professionele monsterjagers…

* Ik weet niet of iemand van jullie de horror-spelshow Hellevator heeft gezien die vorig jaar rond Halloween in de V.S. werd uitgezonden, maar er komt een tweede seizoen. Ook nu weer zijn de Soska tweelingzusje de masterminds achter de show. In de show worden vier vrienden via een lift naar diverse “levels” in een verlaten slachthuis gebracht om daar allerlei enge en gevaarlijke opdrachten uit te voeren. Niemand minder dan Jason Blum is Executive Producer van de show.

* Zoals het er naar uitziet heeft Steven Spielberg (voorlopig?) de stekker uit de nieuwe horrorfilm Haunted getrokken. De film zou door de grootmeester worden geproduceerd, maar hij was ontevreden met het door beoogd regisseur Juan Carlos Fresnadillo herschreven script dat oorspronkelijk een door de Hayes Bothers (The Conjuring) geschreven bewerking was van “Turn Of The Screw”. Spielberg hoopt het oorspronkelijk te kunnen gebruiken en daarom is Fresnadillo inmiddels van het project afgehaald. We houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter