Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* Een Horrorbox winnen? Dat is mogelijk op de Facebook pagina van distributeur Source 1 Media: https://www.facebook.com/Source1Media/photos/a.119196031524275.19898.112696088840936/767724656671406/?type=3

* We hebben al een tijd moeten wachten op een vervolg op The Ring, maar nu moeten we een paar maanden langer wachten voordat we Samara (zie foto) weer zien rondkuipen aangezien men heeft besloten om het vervolg Rings te verplaatsen naar het eerste kwartaal van 2016 (ipv begin december).

* Ook Robert Knepper (tv’s Break Out) is toegevoegd aan de cast van het nieuwe Twin Peaks seizoen. Welke rol hij gaat spelen is nog niet bekend gemaakt.

* USA Network en Universal Cable Productions hebben het groene licht gegeven voor een 2 uur durende pilot getiteld The Wildings. Men heeft Jordana Spiro vastgelegd voor de hoofdrol in de serie over een gebroken familie die als enige een groep mensen kan helpen die door door een zelfde spookverschijning belaagd worden. De regie van de pilot is in handen van Ciaran Foy (Citadel, Sinister 2) terwijl Tim Kring (Heroes),Brian Kavanaugh-Jones (Insidious) and Bailey Conway (Insidious 2 & 3) de potentiële serie zullen produceren.

* Goed nieuws wat betreft The Green Inferno! Na het failliesement van A-Film was onduidelijk wat er met de fiml zou gebeuren, maar distributeur Remain In Light zal The Green Inferno op 5 november alsnog in enkele bioscopen uitbrengen. Een weekend ervoor zal de film in meerdere “Halloween Specials” worden opgenomen aldus een woordvoerder.

* Het lijkt erop dat Joaquin Phoenix niet meer zal meespelen in de bovennatuurlijke thriller/horror van M. Nigh Shyamalan, maar inmiddels is de filmmaker in gesprek met James McAvoy voor de hoofdrol in de nieuwe film die wordt geproduceerd door Blumhouse.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter