Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

* De kans is groot dat De Poel al snel uit de Nederlandse bioscopen wordt gehaald. De Nederhorror draait in 20 zalen door het hele land verspreid, maar toch zijn er slechts een kleine 4000 mensen naar de film geweest, ondanks de veelal positieve recensies in de Nederlandse pers. Wat dit eventueel te betekenen heeft voor de andere producties van House Of Netherhorror is nu nog koffiedik kijken. Een lichtpuntje is de positieve recensie op de Engelstalige website Twitch, een site waar veel buitenlandse producenten en distributeurs op kijken.

* De Amerikaanse zender NBC heeft het groene licht gegeven aan Constatine. De pilot-aflevering is schijnbaar in de smaak gevallen bij de bazen van de zender. De pilot werd geregisseerd doro Neill Marshall (The Descent) naar een scipt van David S. Goyer. De titelrol in de serie zal worden gespeeld door Matt Ryan terwijl Lucy Griffiths, Harald Perrineau en Charles Halford de andere belangrijke rollen spelen.

* Ook de zender The CW heeft een genre-serie besteld. In dit geval gaat het om iZombie, eveneens van oorsprong een strip. In de serie zien hoe een medische studente een zombie is geworden en gaat werken in het mortuarium om aan hersenen te komen waardoor ze haar menselijkeid behoudt. Echter “erft” ze met het eten van de hersenen ook de herinneringen van het lijk. Samen met haar baas en een politieagent probeert ze de moordzaken op te lossen. We zien Rose McIver, Malcolm Goodwin, Alexandra Krosney, David Anders, Robert Buckley, Nora Dunn en Ruhul Kohli in de hoofdrollen.

* Warner Bros. Interactive Entertainment en ontwerper Techland hebben laten weten dat de release van de videogame Dying Lights is verschoven van lente 2014 naar februari 2015. Volgens de verklaring is dat om de spelers de beste beleving te kunen geven die mogelijk is. In de game speel je een overlevende van een uitbraak die overdag naar voorraden en wapens zoekt, maar als de nacht valt moet je vluchten voor de geinfecteerden die aggressiever en gevaarlijker worden. Maar er schuilt nog iets anders in het donker. Je moet proberen te overleven tot de eerste zonnestralen in de ochtend. De game zal op 5 platforms verschijnen: PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 en PC.

* De regisseur voor Insidious: Chapter 3 is bekend. Het is Leigh Whannell! Whannell is natuurlijk al aan de franchise verbonden als acteur en schrijver, dus lijkt mij dat het derde deel in goede handen is. Whannell maakt overigens zijn regiedebuut met deze film dwaarin we wederom Lin Shaye, Angus Sampson en Whannell terugzien als de paranormale onderzoekers die een nieuwe zaal op zich nemen. De Lambert famile uit de vorige delen keert niet meer terug.

* Helaas moeten we melden dat regisseur Andy Muschetti (Mama) niet langer verbonden is aan de nieuwste reboot van The Mummy. De reden zouden “creatieve verschillen” zijn. Muschetti wilde een donkere versie maken terwijl de producenten een meer familie vriendelijke versie willen maken… dus toch weer zoiets als de Brendan Fraser films. De film zou zich in de huidge tijd afspelen. Zodra er een nieuwe regisseur is vastgelegd laten we jullie dat natuurlijk weten.

* The Strangers regisseur Bryan Bertino keert terug met een nieuwe film waarin mensen in een kleine ruimte worden “gestalkt”, echter zijn het deze keer een moeder en haar dochter die door een mysterieus wezen worden vastgehouden. De film is een creature feature en wordt in de herfst opgenomen. Elisabeth Moss zal de hoofdrol voor haar rekening nemen.

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter