Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Nieuwe versie The Thing

Variety meldt dat Universal Pictures toch met een nieuwe versie van The Thing op de proppen komt. Hiermee lijkt ere en einde te zijn gekomen aan de pogingen om een vervolg te maken op de geliefde klassieker uit 1982.

Deze nieuwe versie is net als John Carpenters film gebaseerd op het korte verhaal ‘Who Goes There?’ van John W. Campbell Jr. Ook de film The Thing From Another World van uit 1951 was op dit verhaal gebaseerd.

Deze nieuwe versie zou plaatsvinden in het Noorse onderzoekskamp op de zuidpool en laat ok zien hoe het ‘ding’ voor het eerst werd gevonden en iedereen weet te overmeesteren. (Klinkt min of meer als een prequel van Carpenter’s film)

Universal heeft Battlestar Galactica producent Ron Moore als scenarioschrijver aangenomen. De regie is in handen van de Nederlandse (commercial)regisseur Matthijs Van Heijningen Jr. Zo maakt hij reclamespotjes voor o.a. Visa, Heineken, Toyota, Bud Light en Pepsi. Van Heijningen Jr. wordt ook al genoemd als de regisseur van de door Zack Snyder geproduceerde film Army Of The Dead…

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter