Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Er is een nieuwe game in de maak met de titel Dark. Het word een 3rd person stealth game voor de PC en de Xbox 360, waarin men een vampier kan spelen die de geheimen van het grote bedrijf GeoForge Corporation moet zien te ontrafelen.
In de game zal men kunnen vechten tegen vampiers en andere monsters, maar ook tegen normale mensen, zoals politieagenten.
Verder zal de speler de mogelijkheid krijgen om vampier krachten te ontwikkelen, zoals in rook veranderen.
Boven dit nieuwsbericht is een eerste afbeelding van de game te zien.

Neil Marshall (Dog Soldiers, The Descent) is nu officieel als regisseur verbonden aan de film The Last Voyage of the Demeter. De film over het schip waarmee graaf Dracula vanaf Bulgarije naar het Verenigd Koninkrijk getransporteerd werd. In de film zullen we te zien krijgen hoe het de bemanning onderweg verging.

Eric England heeft toch nog wat meer mensen nodig voor zijn nieuwe film Contracted (zie het vorige nieuwsbericht voor meer informatie). Zo is nu Caroline Williams aangenomen voor een rol in de film. Williams was eerder al te zien in The Texas Chainsaw Massacre 2, The Stepfather II en Rob Zombie‘s Halloween II.

Er is weer een nieuwe Franse horrorfilm gemaakt. Het betreft een film van de nu nog onbekende regisseur David Cholewa.
De film gaat over een jongeman die zijn ouders verloor op een nacht dat een komeet vanaf de aarde zichtbaar was. 11 jaar later maakt de stad Parijs zich weer klaar voor een zichtbare komeet, maar dan gebeurd er iets raars. Mensen worden agressief en beginnen te muteren. Chris moet samen met een aantal bewoners van het complex waar hij in woont vechten om te overleven.
De trailer:

De officiële website: http://www.deadshadows.com/

Rob Zombie is klaar met zijn nieuwe film The Lords of Salem. Er gingen al geruchten in het rond over zijn volgende film(s), maar hij heeft nu in een interview te kennen gegeven het even wat rustiger aan te doen met zijn carrière als regisseur.
Hij vertelde het volgende in een interview:

Well neither of those are film projects I’m working on, ‘Werewolf Women of the SS’ was just what it was, it was a fake trailer for a Quentin Tarantino movie. That’s all it was ever supposed to be, it was never going to be a full movie. ‘Tyrannosaurus Rex’ is a script that I wrote, that I have but it’s not planned anytime soon. We finished ‘Lords of Salem’ and I’ll be doing music for the next year and a half within that year in a half maybe we’ll do ‘Tyrannosaurus Rex’ maybe not. I don’t know what the next movie is – we’ll figure that out.

Verwachte de komende anderhalf of twee jaar dus geen nieuwe film van hem. Binnenkort volgt misschien een trailer voor zijn The Lords of Salem.

Het filmen van het derde seizoen van The Walking Dead is begonnen! Guy Ferland, die eerder al de episodes “TS-19,” “Chupacabra” en “Better Angels” regisseerde, keert terug voor nog een aantal episodes. De scripts voor deze episodes zijn geschreven door Evan Reilly, die eerder al de scripts voor de episodes “Cherokee Rose,” “Nebraska” en “Better Angels” schreef.
In dit nieuwe seizoen zullen de “Governor” (David Morrissey) en “Michonne” (Danai Gurira) geïntroduceerd worden.

De trailer voor Bait 3D is verschenen. Het is een Australische haaien horror/thriller die gaat over een aantal mensen die in een ondergrondse supermarkt verrast worden door een tsunami. Terwijl ze vast zitten door het water, komen ze erachter dat het water een aantal ongewenste gasten heeft meegenomen.

Isabelle Fuhrman, de hoofdrolspeelster van Orphan heeft de hoofdrol gekregen voor David Gordon Green‘s remake van Dario Argento‘s Suspiria.
Dit word uiteraard vervolgd.

Acteurs Alex Russell en Ansel Elgort zijn aan het onderhandelen voor rollen in de nieuwe remake van Carrie. In deze nieuwe versie zal Chloë Grace Moretz (Let Me In) te zien zijn als Carrie en Julianne Moore (Hannibal) als haar moeder.

Michael Biehn en Xavier Gens werkten pas nog samen voor The Divide. Nu hebben ze een nieuwe samenwerking voor maar liefst drie films. De eerste film heeft de titel The Farm gekregen en vertelt het verhaal over veteraan die terugkeert naar zijn boerderij in Texas. Daar moet hij zijn innerlijke demonen zien te verslaan, om in staat te zijn om zijn boerderij te beschermen tegen een groot bedrijf die zijn boerderij uit de weg wil hebben. Daarnaast is er nog een andere terreur dat heel de V.S. dreigt te vernietigen.
Het filmen begint waarschijnlijk begin volgend jaar en in een hoofdrol zal Danielle Harris (Halloween I & II, Hatchet 2) te zien zijn.

Een aantal maanden geleden konden we de uitgelekte trailer voor Dario Argento‘s Dracula met jullie delen. Nu is er echter een officiële trailer voor zijn versie van Bram Stoker‘s welbekende verhaal vrijgegeven. Wanneer de film zal verschijnen is nog niet bekend.

Over de auteur

avatar

Naam: Richard Leeftijd: 21 Woonplaats: Leeuwarden Lid sinds: 2006 Favoriete horrorfilms: Friday the 13th, omdat deze film mijn interesse in het genre gewekt heeft. Verder heb ik niet echt een voorkeur.

Laat een antwoord achter