Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Op Halloween, vrijdag 31 oktober, kun je weer lekker gruwelen bij Dok6 Cinema in Panningen met de All Night Horror Show!Een hele avond/nacht vermaak met de spannendste films….Durf jij het aan?

Deze avond heeft men maar liefst 6 films op het programma staan. Om 22.00 uur kun je kiezen tussen het duistere Welp of Dead Snow2 en rond 0.00 uur uit de Spaanse [Rec]4: Apocalypse of John Carpenter’s Halloween, Digitaly remastered. Na deze spannende films kun je genieten van een buffet met een lekker soepje en hartige broodjes. Deze All Night Horrorshow wordt afgesloten met de humorischische splatterhorror Zombeavers of Cabin Fever 3. Kortom een avond/nacht die je niet mag missen!

Entree: € 25,- inclusief buffet.

Reserveer snel je plaatsen, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt reserveren viawww.dok6.eu of via de kassa: 077-3101064. Er zijn geen kortingsbonnen of actievouchers geldig.

Korte beschrijving films:

Welp
Sam is een twaalfjarige jongen met een grote fantasie die op kamp gaat met zijn scoutsgroep in de Ardennen. Wanneer ze het bos betreden, voelt Sam al snel dat er iets niet helemaal juist is.

Dead Snow 2
Het verhaal volgt de enige overlevende van een nazi-zombieaanval. Deze overlevende zal het moeten opnemen tegen een nog groter leger van zombies.

Halloween, Digitaly remastered
Halloween 1963. De 6-jarige Michael Myers neemt een mes uit de keukenla en loopt de trap op, waar hij zijn oudere zus vermoordt. Hij wordt daarna opgenomen in een psychiatrische kliniek. Hij is nu 21 en er moet bepaald worden of hij vrijgelaten mag worden. Maar Michael wacht het onderzoek niet af en ontsnapt. Hij keert terug naar huis waar hij doorgaat met moorden tijdens Halloween.

[REC] 4: Apocalypse
De jonge verslaggeefster Ángela Vidal wordt door de brandweerlieden gered uit het besmette gebouw en naar een olietanker gebracht om onderzocht te worden. De soldaten weten echter niet dat ze het zaad draagt van een mysterieus, demonisch virus.

Zombeavers
Een groep universiteitsstudenten verblijft voor een korte vakantie in een hut aan een rivier. Maar al gauw worden ze bedreigd door een horde dodelijke zombie bevers.

Cabin Fever: Patient Zero
Een vrijgezellenfeest tijdens een cruise in het Caribische gebied wordt ernstig verstoord wanneer het schip een eiland aandoet waar medisch onderzoek wordt verricht en een dodelijk virus wordt vrijgelaten.

– Persbericht

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms

Laat een antwoord achter