Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De rust lijkt wedergekeerd in het landelijke Woodsboro. Sidney Prescott durft na jaren eindelijk terug naar het stadje, als laatste stop van de promotietour van haar zelfhulpboek. Politiecommandant Dewey en Gale zijn inmiddels getrouwd en vinden het gezellig dat Sidney er weer is. Sidney gaat ook langs bij haar tante en nichtje Jill.
Maar dan duikt er nog een oude bekende op. Eentje die ze al die jaren heeft weten te ontlopen: Ghostface! Terwijl zijn mes het ene na de andere slachtoffer maakt, raakt de nieuwe generatie jongeren gefascineerd door de terugkeer van de iconische killer.
Zo verdiept Charlie Walker zich met een klasgenoot in de nieuwe media en technieken die hij gebruikt. Kirby Reed en haar vriendinnen maken zich vooral zorgen over wie het volgende slachtoffer is. Want ieder moment kan de telefoon gaan met die ene angstaanjagende vraag: “What is your favorite scary movie?”.

———-

Vanaf 27 oktober is het eindelijk zover. Dan verschijnt de spannende slasher Scream 4 op dvd én blu-ray.

De bekende Scream-veteranen Neve Campbell, Cortney Cox en David Arquette krijgen deze keer hulp van Emma Roberts, Hayden Panettiere, Rory Culkin en Nico Tortella en vele anderen. Ook zijn er cameo’s weggeklegd voor o.a. Kirsten Bell en Anna Paquin

Dankzij distributeur eOne Benelux mogen wij maar liefst 3x een dvd goodiepakket en 3x een blu-ray goodiepakket weggeven! In een pakket zitten de dvd of blu-ray én een t-shirt en Ghostface-masker!

Deze pakketten verloten we onder de goede inzendingen op de onderstaande vraag:

Wie verzorgt de stem van Ghostface?

Stuur je antwoord en adresgegevens (o.v.v. S4) uiterlijk 18 november a.s. naar:

prijsvraag@horror.nl

Over de auteur

avatar

één antwoord

Laat een antwoord achter