Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Volgens regisseur/producent William Lustig komt er daadwerkelijk een remake van Maniac. De rechten daarvoor zijn namelijk verkocht. Ook is men met diverse partijen in gesprek voor een Maniac Cop remake. En hoewel in de credits misschien wel staat ‘produced by William Lustig’ zal hij er niets mee te maken hebben. Het is puur een cheque verzilveren aldus een eerlijke Lustig.

– Maanden geleden kwamen we met het nieuws dat Larry Fessenden die regie zou gaan voeren over The Orphanage (de El Orfanato remake), nu kunnen we melden dat zijn kansen als regisseur zijn geslonken. Fessenden wist te melden dat hij het niet eens is met de filmmaatschappij wat betreft eventuele casting. Hij hoopt wel dat ze zijn script nog gebruiken.

– En niet echt een remake, maar meer een reboot: The Howling Reborn. De opnames voor die film beginnen in februari voor een release rondom Halloween 2010. De regie zal worden gevoerd door Joe Nimziki.

– Bij diverse castingbureau’s zoekt men acteurs voor een film met de (voorlopige?) titel The Blairwitch Remake…Of het iets te maken heeft met het origineel van Ed Sanchez’s en Dan Myrick is onbekend. Misschien is het wel een soort parodie/spoof…

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter