Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

– Declan O’Brien is bekend als regisseur van de laatste drie Wrong Turn films en nu is hij door 20th Century Fox Home Entertainment vastgeled voor de regie van Joy Ride 3, het tweede vervolg op de film uit 2001. O’Brien belooft nieuwe en inventieve moorden die nog nooit eerder te zien waren in een film. Uiteraard keert het personage van Rusty Nails terug, maar meer is er nog niet over bekend.

– Er is een “sales trailer” opgedoken van Squirrels, de door Timur Bekmambetow geproduceerde horrorfilm over eekhoorns met een ongezonde dorst naar bloed:

Wanneer de film zal verschijnen is onbekend.

– In een interview liet hoofdrolspeler Eric Bana weten dat hij er van overtuigd is dat Beware The Night, waarvan de opnames net klaar zijn, een unieke, complexe en enge film is geworden. Naast jumpscares zal er volgens Bana ook een onderhuidse sfeer zijn die mensen zal doen gruwelen… De film werd geregisseerd door Scott Derrickson (Sinister) en moet in 2014 verschijnen.

– En er is weer een nieuwe regisseur gevonden voor de nieuwe Twilight Zone film. Joseph Kosinski neemt de plaats in van Matt Reeves die een nieuwe apen-film is gaan doen. Kosinski is natuurlijk bekend van o.a. Tron: Legacy en Oblivion. De film zal worden geproduceerd door Leonardi Dicaprio aan de hand van een script van Jason Rothenberg, Anthony Peckham en Joby Harold.

-En nog een trailer… deze keer voor de Xbox One exclusieve game Dead Rising 3. En wat voor een! Check it out:

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter