Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Trailer exorcist 4 te eng

De nieuwe trailer voor de horrorfilm Exorcist: The Beginning, waarin Antonie Kamerling zijn Hollywood-debuut maakt, is te eng bevonden door de Amerikaanse filmkeuring (MPAA). Het voorfilmpje, dat reclame maakt voor het komende vervolg, vindt de MPAA te griezelig voor een publiek van alle leeftijden.

Volgens de keuring mag het niet door kinderen worden gezien, vanwege scènes met bloed op de muren en een beeld van een blank demonisch gezicht dat uit zijn ogen bloedt. Het is nog niet duidelijk of filmstudio Warner Bros de keuring gaat aanvechten, of de trailer opnieuw gaat monteren.

Antonie Kamerling is overigens in de trailer nog niet te zien. Hij speelt in het begin van de film, dat zich in het oorlogsbezette Holland afspeelt, de rol van een gemene nazi. Warner Bros gaat dus duidelijk voor een engere look voor de vierde Exorcist-film, nadat regisseur Paul Schrader was ontslagen. Zijn films werden niet goed genoeg bevonden. Renny Harlin maakte er bijna een compleet nieuwe film van. Het resultaat is vanaf augustus in te zien. De film komt in Nederland waarschijnlijk begin volgend jaar uit.

Ook Schraders versie van de film verschijnt overigens naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar op dvd.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter