Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zoals jullie wellicht weten is Jon Spaihts (Prometheus) door Universal Pictures aan het werk gezet voor een nieuw The Mummy script. Nu weet Vulture echter te melden dat ook Billy Ray (The Hunger Games) de taak heeft gekregen om een nieuw, ander script te schrijven. Beide verhalen zullen zich in de huidige tijd afspelen.

De studio hoopt hiermee zijn kansen te vergroten dat men begin herfst een schietklaar script heeft voor een release in de zomer van 2014. Ook houdt men bij Universal de optie open om beide scripts met elkaar te laten fuseren mocht men niet helemaal te vreden zijn met beide schrijfsels.

Een insider wist te vertellen dat een van de mannen waarschijnlijk een structuur en verhaal script zal schrijven en de andere een script dat meer is gericht op de personages en dialogen. In dat laatste geval zullen Spaiths én Ray als schrijvers worden genoemd.

Welk script ook zal worden gebruikt, de film wordt geproduceerd door Alex Kurtzman/Roberto Orci en zal worden geregisseerd door Len Wiseman (Underworld, Total Recall).

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter