Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Worst Case Scenario / Army Of Frankenstein

Zoals beloofd hebben we navraag gedaan bij regisseur Richard Raaphorst wat betreft de geruchten rondom Worst Case Scenario. Hieronder zijn antwoord:

Hoe het zit met Worst Case Scenario!? Na veel tegenslag zijn we ingehaald door honderden andere zombies waardoor de markt van zombie films is oververzadigd. Geen distributeur koopt meer zombie films in dus kans op financiering is zero. Daarnaast zijn we ook ingehaald door twee anderen nazie zombie films dus nu lijkt het ook nog eens alsof we een rip-off aan het maken zijn. Daarom is co productie of financiering niet meer te doen door gebrek aan interesse. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom het project in de koelkast is verdwenen en waarvan ondertussen de houdbaarheids datum is verstreken.

Hoe het zit met Army of Frankenstei? Nadat ik vorig jaar rond April door kreeg dat WCS ten dode was opgeschreven stelde ik voor om een WCS-prequel te maken voor een zeer laag budget van 500.000 Euro.
Het project kwam wederom bijna van de grond ware het niet dat ik de naam WCS niet mag gebruiken vanwege rechthebbenden die het project allang vergeten zijn maar het wel lieten doodbloeden. De enige manier om nog door te gaan was het project te voorzien van een andere titel en een andere insteek. Dat werd dus Army of Frankenstein. Echter, dit is nog steeds een werktitel maar het dekt wel de lading.

AoF is eigenlijk ook geen afgeleide van WCS. Wel is het zo dat de inspiratie bron die ten grondslag lag aan WCS dezelfde is voor AoF. Omdat ik the AoF ga regisseren zal de visuele stijl erg lijken op die van WCS.
wat mij betreft blijft WCS voor wat het is. Twee klassieke trailers en een veelbelovend verhaal wat helaas nooit het daglicht heeft gezien. Wie weet komt het ooit nog uit de koelkast, maar dan zal the Army of Frankenstein al rond marcheren. Opnamens duren echter nog wel even. Ik denk een jaar vanaf nu. We zijn nog aan het scripten met Miguel Tejada Flores…Verder zijn we nog in onderhandeling met een producent.

Nu begint dus weer het lange wachten voor ons fans…maar Richard heeft ons nog nieuw artwork gegeven dat we Julie mogen laten zien!

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter