Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zombies, mummies, speurneuzen en een Snake

– Regisseur Zack Snyder (‘Dawn Of The Dead’/’300’) is samen met Warner Bros. Bezig met het ontwikkelen van een film genaamd ‘Army Of The Dead’, inderdaad weer een zombiefilm. Of Snyder gaat regisseren of slechts als producer optreedt is nog onbekend. Een vader probeert zijn dochter te redden in een gebied dat geteisterd wordt door zombies.

– Corbin Bersen, die we kennen als de tandarts uit ‘The Dentist’, voert de regie over een andere zombiefilm. In ‘Dead Air’ probeert een nieuwsteam van de radio mensen te waarschuwen voor een zombie-uitbraak na een explosie.

– De scripts schrijvende tweeling Chad en Carey Hayes zijn bezig met een remake van ‘The Blob’, maar in hun geval heet de film ‘B.L.O.B’ en dat staat dan weer voor Biological Lethal Organic Bomb. Of de film er gaat komen ligt aan producent Scott Rudin die recent van filmmaatschappij is veranderd

– Jet Li heeft zo goed als getekend voor de rol van Chinese mummie in ‘The Mummy 3’. Het verhaal is gesitueerd net na de 2e wereld oorlog. De zoon van de O’Connels is nu het hoofdpersonage. Er is ook een scene waarin het beroemde terra-cotta leger een rol krijgt.

En nu nieuws dat niet meteen horror-gerelateerd is maar toch enige raakvlakken heeft:

– John Carpenter’s ‘Escape From New York’ krijgt dankzij New Line Cinema een remake, en Gerard Butler (‘300’/’Dracula 2000’) zal de rol van Snake Plissken voor zijn rekening nemen.

– Regisseur Neil Marshall (‘Dog Soldiers’/’The Descent’) zal na de opnames van ‘Doomsday’ de regie op zich nemen van de Warner Bros. film ‘Sherlock Holmes’ waarin de beroemde speurneus een update krijgt (denk ‘Van Helsing’).

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter