Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Australische Jennifer belandt op de vlucht voor haar verleden in Amsterdam. In haar wanhoop om aan de autoriteiten te ontkomen, sluit ze zich aan bij een groep toeristen die een bus tour gaat maken langs de wereldberoemde Hollandse windmolens. Als de bus op een afgelegen plek stil komt te staan, zijn ze genoodzaakt onderdak te zoeken in een vervallen schuur naast een sinistere windmolen. Volgens de legende zou een duivel-aanbiddende molenaar zijn molen gevoed hebben met botten van weerloze slachtoffers. Als de medepassagiers een voor een beginnen te verdwijnen, beseft Jennifer dat ze allemaal iets met elkaar gemeen hebben.

De in Nederland geproduceerde horrorthriller The Windmill Massacre van regisseur Nick Jongerius is vanaf 17 januari 2017 verkrijgbaar op DVD, Blu-Ray en VOD. De internationale cast bestaat onder andere uit Noah Taylor (Game of Thrones), Charlotte Beaumont (Broadchurch), Bart Klever (De Poel) en Patrick Baladi (The International). The Windmill Massacre ging in première op het FrightFest Film Festival in Londen en werd opgenomen in de programma’s van internationale fantastic filmfestivals in Sitges (Spanje), Oslo (Noorwegen), Telluride (V.S), Melbourne (Australië) en Buenos Aires (Argentinië). De horrorthriller is inmiddels aan ruim 20 landen verkocht waaronder Duitsland, China, Australië en Amerika. The Windmill Massacre wordt in Nederland en België uitgebracht door Just Entertainment in samenwerking met Waterfront Film Distribution.

Om deze release te vieren mogen wij 2x dvd en 2x de blu-ray weggeven! Deze zullen we verloten onder goede inzendingen op de onderstaande vraag:

Wat is de naam van de tourmaatschappij waarmee de groep toeristen een tocht gaat maken?

Stuur je antwoord en adresgegevens (o.v.v. Windmill) uiterlijk 24 januari a.s. naar:

prijsvraag@horror.nl

Over de auteur

avatar

Woont in: Nederland Liefhebber van: Slashers en Scandinavische genrefilms