Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Autopsy
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Wat me als eerste opvalt, is dat op filmposter de zin From the producers of the ‘Final Destination‘ Series en de naam van acteur Robert Patrick prijkt.
Dat geeft me moed; de Final Destination serie was de moeite waard en Robert Patrick (eigenlijk een B-acteur die af en toe nog eens mag opdraven in een grote Hollywoordproductie) kan met zijn indringende ogen een echte klootzak spelen.

Het verhaal draait om een groepje jongeren dat een auto-ongeluk krijgt doordat ze een verwarde man hebben aangereden. Van het ambulancepersoneel krijgen ze een lift naar de plaatselijke kliniek om medisch te worden onderzocht. Als snel blijkt dat in de kliniek de patiënten niet worden genezen, maar dat hun organen worden gebruikt om de zieke vrouw van de dokter in leven te houden.

Aan Autopsy valt niet veel af te dingen. Het verhaal is vrij eenvoudig en het wordt vaardig vertelt – er zitten geen saaie momenten in waardoor de verveling doorslaat. De film bevat een aantal schokkende scènes die je wel wakker houden. Bovendien zet Robert Patrick een goede slechterik neer die we allemaal wel de OK in willen slaan.

Ondanks het aardige verhaaltje, is het al te snel duidelijk waarom het allemaal draait. En dat is jammer, omdat door de plot uit te stellen de verrassing groter zou zijn geweest. Nu wordt die ruimte opgevuld door een van de jongeren het
ziekenhuis te laten ontvluchten. Hierdoor is de film enigszins voorspelbaar en blijft Autopsy in de middenmoot steken.

Over de auteur

avatar

Laat een antwoord achter