Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Bone Snatcher, The
1.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

De systeem analist Zack (Scott Bairstow, “The Postman”)gaat tegen zijn wil in de Namibische woestijn op zoek naar diamanten. Hij wordt hierbij geholpen door o.a. de vrouwelijke bewaker Mikki (Rachel Shelley, “The Calling”) en de macho Koch (Warrick Grier, “Shark Attack II”). Plotseling vinden ze de overblijfselen van een drietal anderen. Alleen de botten en kleren zijn overgebleven…

Tja, wat dan volgt is een aaneenschakeling van niet al te beste acteerprestaties, slechte CGI en een wazig verhaal. Men kan zien dat de film diverse subsidies heeft ontvangen (o.a. van de Zuid-Afrikaanse Filminstituut) en dat de meeste acteurs in hun vorige films alleen maar bijrollen hebben gehad. De film is nergens spannend en er is slechts 1 leuke scene in de film en dat heeft met een hand te maken… (helaas geen “Evil Dead 2” toestanden)

Het verhaal heeft een heleboel verwijzingen naar andere films zoals “The Mummy”, “Pitch Black” en “The Thing” om er maar eens een paar te noemen… Ook hier is de titel weer een samentreksel van een tweetal bekendere toitels… Ik bedoel natuurlijk “The Bone Collector” en “The Body Snatchers”!

Verdomme, ik moet de volgende keer beter opletten waar ik mijn geld aan uitgeef…in ieder geval niet meer aan zulke waardeloze films!

Over de auteur

avatar

6 reacties

Laat een antwoord achter