Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Bones

Bones
3.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Verhaal: in het begin van de film, 2 rijke blanke lui komen op een avond in “the ghetto”om drugs te kopen. Wanneer de dingen niet gaan zoals ze verwachten verstoppen ze zich in een huis. In dat huis blijkt het te spoken, staat op de deur ook nog ofzo. Al heel snel worden ze aangevallen door een grote hond. In het huis blijkt Jimmy Bones dood zijn te gaan(Snoop Dog),Iemand die in de jaren 70 was vermoord. Dan komen erop nieuw mensen, die van het huis een soort van discotheek willen maken, daardoor komt jimmy weer tot leven, en wil wraak nemen op zijn moordenaars.

Mening: opzich wel een leuke film, maar op een gegeven moment begint ie een beetje erg bespottend te worden, ook niet echt een enge film ofzo, maar wel leuk om een keer te zien.

Over de auteur

avatar

5 reacties

  1. avatar
    jouke

    vette film ik ben eigenlijk maar 10 maar hij is leuk en die ene man ligt dan in dat water bed maar dat word een bloedbed oja een zijn ex vrouw heeft hem ook vermoordt en die ex vrouw heeft een kind en die is bang voor de ex man van haar moeder en die hond meer een wolf eet (doodt alemaal mensen en dan wordt jimmy bones steeds meer levindigger maar ik hou van films ( horror )

  2. avatar
    jouke

    ik download em ook maar dat duurt best wel lang als ik hem binnen heb kopier ik heb en zet em op een site die krijgt iedereen te horen nog en dan hoef je em zelf niet te downloaden (oja hij is er niet meer zoveel op video ook niet op dvd

Laat een antwoord achter