Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Boogeyman 2
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Laura word van kindsaf aan geteisterd door nachtmerries van de Boogeyman. Dit omdat ze zag hoe haar eigen vader vermoord werd door heuze creep. Ze besluit zich te laten opnemen in een kliniek speciaal voor mensen die ergens een angst voor hebben. Zo ontmoet ze mensen die angst hebben voor smetvrees, duisternissen, kilo’s aankomen (boulimia) en pleinvrees. Als haar ergste vermoedens werkelijkheid worden begint de ene afslachting na de andere. En het irritanste (natuurlijk clich? in horrorfilms) niemand gelooft haar dat de boogeyman erachter zit!

Er zitten behoorlijke gore-scen?s bij, dus de gemiddelde gore-fan kan zich goed vermaken bij deze geniale film. De beste gore-scen? heeft te maken met het letterlijke “stelen van het hart”, maar d?e moet je echt zelf zien om te het geloven!

De acteurs zijn prima en komen ook geloofwaardig over. Ook bij deze film zit een verrassend feitje waar ik van opkeek. De spanning is geweldig goed opgebouwd en mede dankzij “Mister Jigsaw” himself (psychiater gespeeld door Tobin Bell) word de hele film gewoon perfect neergezet. Ik vind die stem van Tobin zowieso geweldig creepy om naar de luisteren en hij speelt net zoals in de Saw trilogie heel erg goed. Aanrader voor de fans en voor de horror-fans!!

Over de auteur

avatar

3 reacties

Laat een antwoord achter