Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Boy Eats Girl
3.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Dit is een typische horrorkomedie. Er zit niet veel diepgang in het verhaal maar het is tog leuk voor een avondje kijken.

Het verhaal is heel simpel. Een jongen kan een meisje niet krijgen en hangt zichzelf per ongeluk op nadat hij zich heeft bezat. De moeder van de jongen wekt hem tot leven door een receptje uit een boek. Alleen was het receptje niet compleet en heeft hij een enorme honger naar menselijk vlees. Die avond gaat hij naar een schoolfeest en al snel vallen er de eerste doden. Alleen blijven die doden niet dood liggen zoals ze horen te doen maar ze worden zombies. De volgende dag is de hele stad in rep en roer omdat iedereen wordt gebeten en opgegeten en dus worden ze ook zombies. De moeder ontdekt een tegengif en de jongen wordt gered.

De titel heeft op zich helemaal niks met de film te maken dus ik snap niet waarom ze deze titel hebben gekozen. Verder heb ik me niet gestoord aan de acteerprestaties dus dat zit wel goed. Alleen zit er wel 1 heel groot minpunt aan de film. HET EINDE ZUIGT. het slaat helemaal nergens op. Maarjah, jullie zullen er zelf wel achter komen als jullie de film zien.

+ veel goor
+ veel doden
+ de zombies zien er redelijk goed uit

– kut einde
– een best slap verhaal
– voorspelbare personages

Over de auteur

avatar

6 reacties

  1. avatar
    Horror_Master

    oke, ik heb teveel verteld, maar dit was mijn eerste review en iedereen maakt fouten. Maar gasten zoals jij ferry, die verneuken alles. Net of deze site er is om iemand af te kraken. Ga maar lekker bij je moeder huilen om deze review. Je weet trouwens alleen dat er een kuthappy end komt….meer niet…..dus stop met zeiken

Laat een antwoord achter