Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Child's Play
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Charles Lee Ray een seriemoordernaar wordt op een avond in een speelgoedzaak door een politieman vermoord. Charles pakt een goodguydoll en komt dankzij voodoo in de pop zijn lichaam. Een klein jongentje genaamd Andy krijgt een goodguydoll op zijn verjaardag, dat is dus charles (Chucky) De spanning wordt goed opgebouwt, doordat de pop eerst niet echt laat merken dat hij leeft. pas in het midden van de film komt dat meer. Een best wel goede film is dit.

Over de auteur

avatar

23 reacties

 1. avatar
  Sander HorrorFreak

  Is dit een echte horrorfilm waar je s’avonds van onder je bed kruipt? Of is het meer waar je maar 1 nacht van wakker licht en dan gewoon nooit meer. Want ik ben namelijk op zoek naar zo ‘n klassieke horro. Is dit zo ‘n 1? Of weet iemand anders zo een?

 2. avatar
  Luthron

  Child’s play is niet eng, het valt meer onder de komedie-horror, die toch net iets meer neigt naar het horror genre, deel 1 was overigens wel de minst ‘komedische’ uit de child’s play reeks, (hoor ik daar iemand S.O.C. roepen???)

 3. avatar
  Luthron

  seed of chucky is slecht omdat het een mislukte horror en een mislukte komedie is. Ze hadden idd gewoon een child’s play 4 en 5 moeten maken, ondanks dat Bride of Chucky nog wel aardig was

 4. avatar
  halloween

  Beste uit de reeks, en ook het enige deel zonder komische toestanden. Chucky is hier nog echt de killing doll. Niet zoals bride, en zeker seed.Niet te geloven dat het een sequels is, van een horrormeesterwerk uit 1988.

Laat een antwoord achter