Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Critters 2
2.5Totale score
Waardering gebruiker: (2 Stemmen)

Het is pasen in het dorpje Grover’s Bend. Bradley Brown, overlevende van de aanval van de Krites een paar jaar eerder, keert terug om zijn oma te bezoeken. Deze oma is druk bezig het paasfeest voor de kinderen van het dorp voor te bereiden en heeft voor dit doel een aantal vreemd uitziende eieren gekocht om te laten beschilderen. Deze eieren blijken afkomstig uit de boerderij van de familie Brown, die al jaren leeg staat na de gebeurtenissen in de eerste Critters film. De Krites hebben dus nageslacht achtergelaten, en met dit mooie warme weer staan de eieren nu op uitkomen.
Premiejagers Ug, Lee en hun nieuwe partner Charlie worden gewaarschuwd dat er nog altijd Krite aanwezigheid is op aarde en keren terug om er een einde aan te maken. Echter is het aantal Krites deze keer groter dan de vorige keer en hebben ze nog altijd ontzettende honger naar vers vlees. Als de eieren uitkomen en de Krites zich snel vermenigvuldigen loopt het hele dorp (en ook de paashaas) ernstig gevaar.

Het is in Critters 2 weer lachen geblazen, zelfs nog meer als in het eerste deel. Er vallen nu iets meer slachtoffers, maar de Krites zijn toch wel erg nette eters, dus is dit in mijn ogen nog steeds een horrorfilm voor beginners. De film zit boordevol grappen en grollen en wordt gewoon niet eng. De scene met de paashaas vond ik licht verontrustend maar dat kan de film niet dragen. Hetzelfde geld voor de scene waarin een van de premiejagers een afbeelding in de playboy vind en zijn vorm daar naar aanpast…

Ik heb me voorgenomen de andere Critters films binnenkort
te gaan kijken, ik heb ze nog niet gezien en ik hoop toch wel dat er een stijgende lijn in zit!

Over de auteur

avatar

4 reacties

Laat een antwoord achter