Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Dead & Breakfast
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Dead & Breakfast

Zes vrienden, onderweg naar een bruiloft, stoppen om te overnachten bij een Bed & Breakfast in het kleine plaatsje Lovelock. Als na deze nacht de eigenaar van het pand en zijn kok dood gevonden worden, valt de verdenking op de zes vrienden. Als de toch al vreemde inwoners van Lovelock in de ban raken van een demoon, wordt de situatie pas echt een probleem. De inwoners, die als zombies ronddolen, omsingelen de Bed & Breakfast en moeten de vrienden gewapend met alles wat ze te pakken kunnen krijgen vechten voor hun leven.

Deze film is profiteert heel erg van de goede cast, waarvan David Carradine (?Kill Bill?), Gina Phillips (?Jeepers Creepers?) en Jeremy Sisto (?Wrong Turn?) de bekendste namen zijn. Zij en de rest helpen de mix van horror en comedy goed te mengen in tegenstelling tot vele andere pogingen van de laatste tijd.

Wat voor mensen een potentie?l struikelblok zou kunnen zijn, is de muziek. Hiermee bedoel ik niet de een of andere rocksoundtrack van vaag bekende bands, maar meer de muziekale tussenstukjes van een man die gitaar speelt. Ik vond het in iedergeval een leuke afwisseling! Waar ik meer moeite mee had was het vrij abrupte einde van ?Dead & Breakfast?, maar dat wordt weer goed gemaakt door het nodige ?gore? in deze film, zo zijn er o.a. onthoofdingen, messteken en hoofdschoten te zien. En volgens mij heb ik teveel met m?n ogen geknipperd, maar ik miste het vrouwelijke naakt, wat eigenlijk gewoon een verplichting is in een film zoals dit!

?Dead & Breakfast? is in mijn ogen een film die een voorzichtige vergelijking met ?Evil Dead (2)? en ?Braindead? aankan…

Over de auteur

avatar

6 reacties

  1. avatar
    Horror_Master

    hmm, gisteren gezien, vermakelijke film, maar ik vond de stukjes met de zingende gitaarspelende man niet echt…. goed.. het was net alsof de film gewoon tijdopvulling nodig had.. jammer…het haalde de snelheid er een beetje uit

Laat een antwoord achter