Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Dentist, The
4.0Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Brian Yuzna lijkt niet af te komen van dokter’s praktijken. Ook ditmaal weer een witte jas, en het nodige blinkende gereedschap! Een tandarts..

Nouja, het verhaal is vrij eenvoudig; Brooke (linda hoffman) bedriegd Feinstone (corbin bernsen) door Matt (michael stadvec) anaal te nemen, en dit laat Feinstone niet zomaar toe.
Hij draait volledig door en verminkt haar op gruwelijke wijze. Daar komt bij dat de belastings inspecteur Marvin Goldblum (earl boen) ook nog eens zijn kop gek zeurt, en reageert Feinstone dit af op zijn patienten! Menig schoon gebit word vernield met boren, scalpels en klemmen. Bovendien is Feinstone een man van perfectie, en moet alles in zijn gezicht proper en schoon blinken.

Een zeer leuke film, al zeg ik zelf. Behoorlijk creatief en vernieuwend. De martelscene’s zijn erg kort in beeld gebracht, en behoorlijk detailrijk. Voor mensen met een zwakke maag of grote angst voor tandartsen is dit beslist geen aanrader. Het vervolg (The Dentist 2: Brace Yourself) is echter minder vernieuwend, dit blijft toch een van mijn favoriete horrofilm’s!..

Over de auteur

avatar

12 reacties

  1. avatar
    boristhesecond

    het wordt alsmaar mysterieuzer : “…nam Brooke de badreiniger oraal te nemen en Feinstone werd niet bedreigd maar mentaal bejegend…” :-S ? Snap er niks van. Misschien moet ik The Dentist zelf eens bekijken: vrouw die man anaal neemt en orale omgang met badreiniger… klint erg intrigerend iig 😉

  2. avatar
    Edie Wojciechowski

    Nou, volgens mij nam Brooke de badverschoner Matt wel anaal, al zie je natuurlijk weinig ;-). Tenminste, ik dacht toch nemen anaal.. Haha, en nee Juicecow, heb hem niet gemaakt.. Maar vind hem best leuk ja, eens wat anders.. Een tandarts. En Wizard zegt precies hoe het zat, haha.. Dr. Feinstone (wat een belachelijke naam trouwens..) is behoorlijk pissed-of.

Laat een antwoord achter