Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.
Descent, The
4.5Totale score
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)

Het verhaal:

Een paar jaar na een tragisch autoongeluk besluiten zes vriendinnen weer samen het avontuur op te gaan zoeken. Ze gaan een grot verkennen, maar ze komen vast te zitten en moeten een uitgang zien te vinden, maar als ze dieper de grot in gaan komen ze erachter dat de grot bewoond word door verschrikkelijke wezens. Kunnen ze elkaar nog vertrouwen terwijl ze moeten vechten voor hun leven of word het gewoon 1 groot feestmaal voor de bloeddorstige ‘Crawlers’? Bekijk het zelf maar in The Descent.

Mijn mening:

Ik vind The Descent een horrorfilm waar bijna niks aan ontbreekt. Goeie acteurs en actrices, goeie spanning, het claustrofobische gevoel dat de vriendinnen echt geen kant meer op kunnen, enge monsters en dat geheel word nog eens bedekt met een heerlijk laagje van bloed en gore. Dan heeft 1 van de hoofdpersonages ook nog zo af en toe een droom om je even te misleiden van de werkelijkheid, waardoor het einde ook nog een beetje kwam als een verassing, terwijl het eigenlijk de hele film al aan zat te komen. Ik heb nog een aantal kleine negatieve opmerkingen en dat is dat de monsters niet echt origineel en vernieuwend gemaakt zijn en dat het personage Holly zo af en toe behoorlijk irritant is.
Maar die piepkleine dingetjes vallen eigenlijk niet zo op, omdat de rest van de film gewoon in 1 woord geweldig is. Ik geef deze film een dikke 9!

Laat een antwoord achter